Pokud jsem toto téma dal do špatné sekce, tak to přehoďte, ale sem se to asi nejvíc hodí.
Tak a teď k mému problému..
Již nějakou dobu jsem používal právě Outlook (2007), a právě v této době jsem na mail dostal důležité heslo a jméno na FTP. Už když jsem začal Outlook používat, jsem nebyl zrovna 2x rád, když mi kompletně "podělal" maily přímo na seznamu. Asi před týdnem jsem přeinstaloval PC a když jsem dnes potřeboval právě to heslo na FTP. Tak jsem se opět přihlásil na mail pomocí Outlooku. Bylo mi celkem jasné, že daný mail z dřívějska v Outlooku již nebude, ale opět mi kompletně "podělal" maily na seznamu. Poslední maily na seznamu mám někdy z března. Mail teď není ani na seznamu (v prohlížeči chcete-li), ani v Outlooku. Nedají se maily někde najít, popř. nějak vrátit? Klidně si ten soubor budu někde hledat, v PC by "měl ještě teoreticky někde být, ne?".
Budu rád za každou radu, ten mail bych docela dost potřeboval. Díky!
/přesunuto do správné sekce.memphisto
Outlook 2007 - ztracená pošta
Re: Outlook 2007 - ztracená pošta
Evidentne si pletieš hrušky s jablkami, outlook je poštový klient, ktory nemá skoro nič spoločné s tvojími správami na servery seznam.cz, do outlooku si len sťahuješ poštu ktorú náš na uvedenom servery to znamená že preinštalovaním OS si nemohol nijako ovplivniť správy ktoré si mal na seznam.cz. Pred preinštalovaním Os si mal vyexportovať všetky nastavenia, t.j. spravy prijaté, odoslané + adresár kontaktov a po inštalácii znovu naimportovať do outlooku a všetko by si mal ako predtým, nič by sa ti nestratilo. Ja som to takto robil medzi outlookom 2003 a 2007 a všetko prebehlo OK. Takže maily na seznamu ti určite nepodelal outlook 2007.Za stratené maily si môžeš sám.Outlook je len software-program teda "robot", ktory urobí len to čo mu prikážeš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
protože jsi ty zprávy přetáhl do Outlooku a nenastavil jsi možnost ponechat zprávy na serveru Seznamu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IVIL: Bohužel si neplete hrušky s jablky! Toto se mi stalo taky.
Ono totiž když si v Outlooku nezaškrtneš možnost "Zachovat na serveru kopie zpráv" ( Nastavení --> Emailové účty --> edituj účet --> Další nastavení --> záložka Upřesnit (Pro Outlook 2003. U jiných verzí se to může malinko lišit.)), tak se ti po spuštění Outlooku do něj převedou všechny emaily ze seznamu.cz. Na seznamu.cz emaily již nejsou !!!
Pokud se tedy Outlook byť jen na chvíli úspěšně spojil se serverem, zprávy se začaly přenášet. Pokud proces zkolaboval, zprávy už NELZE dohledat! Proto doporučuju mít buď zaškrtnutou možnost, viz výše nebo používat jiný server. Seznam.cz je prostě takový ...@#!@# raději bez komentáře.
Kings: Napiš si providerovi o nový email s FTP přístupy. Je to asi jediná možnost.
Ono totiž když si v Outlooku nezaškrtneš možnost "Zachovat na serveru kopie zpráv" ( Nastavení --> Emailové účty --> edituj účet --> Další nastavení --> záložka Upřesnit (Pro Outlook 2003. U jiných verzí se to může malinko lišit.)), tak se ti po spuštění Outlooku do něj převedou všechny emaily ze seznamu.cz. Na seznamu.cz emaily již nejsou !!!
Pokud se tedy Outlook byť jen na chvíli úspěšně spojil se serverem, zprávy se začaly přenášet. Pokud proces zkolaboval, zprávy už NELZE dohledat! Proto doporučuju mít buď zaškrtnutou možnost, viz výše nebo používat jiný server. Seznam.cz je prostě takový ...@#!@# raději bez komentáře.
Kings: Napiš si providerovi o nový email s FTP přístupy. Je to asi jediná možnost.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Presne tak ako píše memphisto, alebo si ich na seznam.cz zmazal, ina možnosť nieje.
To mike007: takže vlastne súhlasíš so mnou, ako píšem hore že tie maily nepodelal outlook ale on že niečo nezaškrtol? Skús mi vysvetliť kde sa mu stratili maily po preinštalovaní OS ak sa mu co len na chvíľku spojil outlook so serverom a on tvrdí že ich v outlooku nemá.
Kings: Napiš, jak jsi "přeinstaloval PC" a uvidíme, jestli se ti e-maily neválí ještě na hardu. Formát, instalace/přeinstalace, záloha adresářů, ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě plná přeinstalace.. hezky od začátku přes "krásnou" modrou obrazovku se smazáním a výběrem disků, formátování až k nové instalaci 

Tak když smažeš celý harddisk, jak můžeš psát, že to na něm ještě musí kdesi být? Víš co je mazat?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jasně že, nemusíš ze mě děla blbce
Jen jsem nikdy ztracená data z minulých disků nehledal, a někde jsem četl, že na HDD jakoby ještě někde jsou, nebo se dají vrátit.

Jen jsem nikdy ztracená data z minulých disků nehledal, a někde jsem četl, že na HDD jakoby ještě někde jsou, nebo se dají vrátit.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Data se dají vrátit, pokud si je hodil do koše a koš vyprázdnil. Takto smazaná data se dají zachránit. Pokud ale zformátuješ HDD, tak už máš po ptákách 
Držím se pravidla, že pokud mám v počítači nějaká velmi důležitá data, tak je zálohuju... zálohuju... a zálohuju.
V případě nějakého kolapsu vím, že data najdu na externím disku, případně na médiích.

Držím se pravidla, že pokud mám v počítači nějaká velmi důležitá data, tak je zálohuju... zálohuju... a zálohuju.
V případě nějakého kolapsu vím, že data najdu na externím disku, případně na médiích.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2415
-
od MK_Vs
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7710
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-