Podpisový certifikát mám zaregistrovaný a platnost mu končí až příští rok. Než se mi opsul IE, tak mi šly převoďáky posílat normálně.
Teď když jsem v Opeře mi to právě u podpisového certifikátu hlási, že stav bezpečnostní knihovny je nefunkční.
Anka
Potíže s MSIE
Podpisový certifikát mám zaregistrovaný a platnost mu končí až příští rok. Než se mi opsul IE, tak mi šly převoďáky posílat normálně.
Teď když jsem v Opeře mi to právě u podpisového certifikátu hlási, že stav bezpečnostní knihovny je nefunkční.
Právě teď se mi v dalším okně otevřela nějaká hláška o Java z BSS Praha (nebo tak nějak), mlhavě si vzpomínám, že před časem jsem to musela stáhnout a povolit i pro IE.
No jdu bádat, co to udělá a ještě se ozvu
Anka
Právě teď se mi v dalším okně otevřela nějaká hláška o Java z BSS Praha (nebo tak nějak), mlhavě si vzpomínám, že před časem jsem to musela stáhnout a povolit i pro IE.
No jdu bádat, co to udělá a ještě se ozvu
Anka
Anna
Re: Potíže s MSIE
A co Mozilla Firefox? Dle mých osobních zkušeností s ní "chodí" internetbanking ČSOB, Poštovní spořitelny, KB, mBank. Je to jeden z "nejpřívětivějších" prohlížečů, docela jsem si ho oblíbil
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Potíže s MSIE
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
tohle téma je už přes dva roky staré.uživatelku už ho jistě dávno vyřešila
tohle téma je už přes dva roky staré.uživatelku už ho jistě dávno vyřešila

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”