8GB Kingston Vyřešeno
8GB Kingston Vyřešeno
Máte někdo zkušenosti s touhle Flashkou 8GB Kingston Hi-Speed USB DataTraveler 110 jak je rychlá a jestli pujde pod WIN XP SP3. Můžu jí mít u nás v obchodě za 357kč což se mi zdá dobrý.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 8GB Kingston
nechápu, proč by neměla jít s SP3
jinak rychlosti si najdi na stránkách výrobce a porovnej s ostatníma flashkama

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Já mám 2 flashky Kingston - 1GB a 4GB a jsem s nima moc spokojená. S rychlostí ti nepomůžu, mě to stačí a řekla bych, že rychlý sou. Tu 4GB jsem kupovala právě taky nedávno se slevou a sem fakt spokojená. Myslím, že rozdíl mezi nimi moc nebude.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
nechápu, proč by neměla jít s SP3![]()
Ptal jsem protože jsem našel info že jde jenom na SP1a SP2
mam tu samou flashku, a je rychla a docela dobra ale... nemam XP SP3 mam jen visty SP1 

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
Na Visty vím že jde
To možná výrobce uvádí SP1 a SP2 proto, protože když tahle flashka přišla na trh, tak SP3 ještě nebyl a pochybuju, že by to na SP3 nešlo.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
Jj... já se jenom ptám
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nevim jak DataTraveler 110, ale já mám Kingston DataTraveler 100, taky 8gb, cena byla něco přes 400Kč a celkem v pohodě, rychlosti solidní - najdi si jí v nějaké recenzi, já hledal a našel tu 100ku, ale byl tam třeba i druhej Kingston a ta zase v testech solidně propadla, takže doporučuji si najít pár testů na nettu a podle toho si pak vybrat.
4men4 píše:Máte někdo zkušenosti s touhle Flashkou 8GB Kingston Hi-Speed USB DataTraveler 110 jak je rychlá a jestli pujde pod WIN XP SP3. Můžu jí mít u nás v obchodě za 357kč což se mi zdá dobrý.
Mám ji asi dva měsíce a je velmi dobrá. Za tu cenu vynikající. Doporučuji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4594
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
30 bře 2025 22:20