Monitor bliká (po výmazu sys. souborů)
-
- Pohlaví:
Re: Monitor
mohl bycch HDD dat do jinyho kompu a re-instalovat windows. bohuzel nemam XP cd-čko, tak tam dam 98, coz prinasi nevyhodu v podpore Flashdisku
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To rozhodně nedělej.Windows musíš instalovat na to konkrétním počítači,kde ho budeš mít.To by ti nedělalo dobrotu.Win 98 tam nedávej.Raději si někde sežeň XP.Za ty nervy s dohledáním ovladačů atd. to nestojí.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mozillafirefox píše:První část problému vyřešena. mám PCI-E, tři sloty, v jednom bezdrát. kartu. Poslední problem, nemám... GRAFIKU
To je omyl, jsou to PCI ne PCI-e!
BTW: Opravdu ne všechny MB mají sloty pro GK, zejména od značkových výrobců jako F-S, Compaq, atp.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Re: Monitor bliká (po výmazu sys. souborů)
Trošičku to upřesním. Chtěl jsem na diskový oddíl F: nainstalovat Win98 pro "pokusy" Bohužel instalátor Win98 našel pouze C: . To jsem nevěděl, tak jsem odkliknul výmaz systémových souborů. Když to po mně chtělo formátování, tak jsem to stornoval. Potom mi to psalo "System loading failed." tak jsem tam dal bráchy HDD jako prrimary, můj HDD jako secondary a zálohoval to k němu. Nakonec, když jsem bráchy HDD vyjmul a můj dal jako primary, zapnul jsem počítač a monitor blikal. A bliká doteď.
. \->
--- \
. \->

. \->
--- \
. \->
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejdřív si o tom něco přečti:
Návod jak udělat, aby bylo možné mít na disku více libovolných operačních systémů nezávisle na sobě.
http://volejlevne.cz/rusak/myboot/
Návod jak udělat, aby bylo možné mít na disku více libovolných operačních systémů nezávisle na sobě.
http://volejlevne.cz/rusak/myboot/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Pohlaví:
jj, diky, az to budu potrebovat. ted potrebuju vyresit problem s tim blikanim
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problém je v tom že tam nemáš OS...
-
- Pohlaví:
Když nemám OS, tak mi to napíše chyba při načítání systému. Teď bliká monitor. Navíc mi brácha odpálil HDD, stačila malá jiskřička... A motůrek je v pr... :-§
Zkoušel jsem jiný HDD, grafiku i monitor. NIC.
Zkoušel jsem jiný HDD, grafiku i monitor. NIC.
-
- Pohlaví:
Tomina píše:Buď je to HW chyba, ale nikoliv monitoru, nýbž základní desky, potažmo VGA konektoru a nebo je to SW chyba po tom, co jsi v počítači nadělal, jak jsi psal.
SW chyba to nemůže být, bliká i bez HDD... i s jiným.

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejspíš jste odpálili ještě něco jiného...
-
- Pohlaví:
Zdarec, daj jsem tam po čase jinou GK a jelo to. Byla dost slabá, ale na bios stačlia. V biosu jsem zjistil, že byla vypnutá integrovaná GK, tak ji zapnu a chodí to. Normálně bootuje z HDD(který tam není), pak z PXE a pak z Diskety. Chci jako první pomoc koupit od kamose za 50 kč 4GB HDD. 

-
- Pohlaví:
Když do počítače dám bráchovo HDD, které u něj normálně funguje, tak mě místo toho, aby naběhl windows, tak se zobrazí černá obrazovka a na ní rozmístěné znaky. Jen asi 8. V, pak někde znak alpha, í, potom ï a ještě nějaké. Co s tím? 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10985
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 10
- 4626
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4523
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
-
- 5
- 3482
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4700
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”