Zajímalo mě s kterým prohlížečem to AdSense nastavuješ a ukládáš, podobné chování a problém jak popisuješ je totiž u prohlížeče Opera, ta bohužel "fixluje" a neprovede uložení AdSense. Pokud stejné nastavení reklamy provedu pečlivě s Firefoxem 3.03 a nezapomenu uložit! raději opakovaně, tak se reklamy zobrazí.
Ovšem někdy AdSense má své zásady a podle nich se na stránkách reklamy chovají - projdi také znovu AdSense účet a podívej se do Fora pomoci AdSense, jestli najdeš odpověď.
Google podporuje Mozilla Firefox při práci s jeho aplikacemi. Prohlížeč Opera má na aplikacích Google problémy, neplní některé pokyny při publikování správně a buguje. IE nepoužívám.
Doplněno: AdSense Google někdy reklamy nezobrazuje majiteli účtu (přihlášenému), ale při větším přístupu na stránky online z jiných IP adres tam reklamy jsou a jsou aktuální. Zkuste ještě přístup na své stránky přes jiný odkaz z netu .
Také přeji hodně úspěchů s AdSense!
Google AdSense přestal fungovat-otázka i pro Adminy PC-Help
Re: Google AdSense přestal fungovat-otázka i pro Adminy PC-Help
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
george: Evidentně neumíš moc číst, protože kdyby ano, tak bys věděl, že jsem hned ze začátku jsem zkoumal jeho zdrojový kód a zjistil, že reklama tam je, je v pořádku, ale pravděpodobně se schovává za pozadí celého webu, protože to když jsem vypnul reklama se zobrazila, viz obrázek v mém předchozím příspěvku. Prohlížeče s touto záležitostí nemají nic společného. Nevěříš-li, proč se tedy doma na jeho stránky nepodíváš přes Operu, Firefox, IE atd. Sám bys hned zjistil, že ani jeden prohlížeč reklamu nezobrazí. Chyba je někde jinde. Bohužel nevím na jakém principu funguje redakční systém na kterém běží jeho stránky. Může to mít někde zakázaný nebo prostě jen při aktualizaci kódu vymazal někde něco, co neměl.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Jak říkám, v tý době jsem s kódem vůbec nic nedělal. Ani jsem si sám nevšiml, že se reklama nezobrazuje - upozornil mě na to známý. Mám u AdSense jeden účet - reklamu z tohoto účtu zobrazuju na ava-plus44.com a na fóru forum.ava-plus44.com . Přestala se prostě zobrazovat, aniž bych nějak zasahoval do jakéhokoliv kódu.
Pokud mi zbyde čas, zkusím zvalidnit stránky.
Pokud mi zbyde čas, zkusím zvalidnit stránky.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Víš co vyzkoušej. Namísto té reklamy tam dej nějaký obrázek o velikosti cca 325x80. Zobrazí se ti na webu?
Jestli ne, chyba je v chybně postaveném layoutu.
Jestli ne, chyba je v chybně postaveném layoutu.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Vložil jsem tam normální banner velikosti 468x60 a zobrazil se.
A jsme doma. Není nad zkušenost s AdSense, přesně tak se GoogleAdsense chová, uvedl jsem pouze své zkušenosti ...nyní již na 6 webových stránkách od Google Blogger.com - jak to vypadá s mými reklamami v praxi lze otestovat TADY
To mike007 děkuji za plamennou diskuzi, AdSense potřebuje probrat na foru.
To mike007 děkuji za plamennou diskuzi, AdSense potřebuje probrat na foru.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Jsem teď trochu zmaten.
Používám FireFox (verze 2.0.0.17), takže ten Opera bug můžeme vyloučit. Dále mě na to upozornil jiný uživatel, takže ohledně toho přihlášeného uživatele v AdSense to taky nebude ono.
A to "podívání se do Fóra pomocí AdSense" jsem taky nějak nepobral
Používám FireFox (verze 2.0.0.17), takže ten Opera bug můžeme vyloučit. Dále mě na to upozornil jiný uživatel, takže ohledně toho přihlášeného uživatele v AdSense to taky nebude ono.
A to "podívání se do Fóra pomocí AdSense" jsem taky nějak nepobral

Jednoduché, prostě to je Google Aplikace AdSense a ta se takto chová, občas je nutné zkontrolovat nastavení reklamy a účet. Teď jsem se dozvěděl konečně, že s AdSense pracuješ ve FF, tam by to mělo chodit, ale doporučuji upgrade na Firefox 3.03 !!
U Google probíhají neustále nějaké inovace, mám čas to sledovat, tak vím že zachovám klid a udělám to druhý den.
Až tam bude hodně příspěvků, bude tam víc reklamy, google bot asi nemá co indexovat(všechno je v pravidlech a souhlasu s používáním AdSense)
Zpočátku to nebaví, ale když budeš publikovat více, tak tu reklamu taky ovládneš. Důležitý je zajímavý a kvalitní obsah webu.
george
U Google probíhají neustále nějaké inovace, mám čas to sledovat, tak vím že zachovám klid a udělám to druhý den.
Až tam bude hodně příspěvků, bude tam víc reklamy, google bot asi nemá co indexovat(všechno je v pravidlech a souhlasu s používáním AdSense)
Zpočátku to nebaví, ale když budeš publikovat více, tak tu reklamu taky ovládneš. Důležitý je zajímavý a kvalitní obsah webu.
george
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Google Adsense mám taky na webu a jakýkoliv prohlížeč, včetně starší verze mi ji normálně zobrazí. Prohlížečem to rozhodně nebude.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
FireFox 3 nechci ... leda kdyby bylo někde ke stažení nastavení dvojkového FF. Alespoň "našeptávač" navštívených adres v Adresním řádku ... nelíbí se mi.
AdSense mám na tom webu skoro 2 roky, už proběhly 2 platby. Nebude to žádným začátečnickým rozjezdem.
AdSense mám na tom webu skoro 2 roky, už proběhly 2 platby. Nebude to žádným začátečnickým rozjezdem.
Co jsem věděl, to jsem s dobrým úmyslem poradil, na GoogleAdSense se pohybuji s 6ti webovými stránkami průběžně, to musím sledovat novinky, nastavení, chování aplikace a prohlížeče - otestuji si jejich chování. Píši do for a zásadně se neptám, když nevím, počkám až to pochopím a doplním si znalosti na webu.
Nechávat za sebe řešit druhé a zůstávat u neaktualizovaných prohlížečů rovněž něco napovídá. Myslím, že rady byly poskytnuty jak programátorem, tak i pokročilejším uživatelem netu, ale do počítače nikdo z nás nevidí.
Nechávat za sebe řešit druhé a zůstávat u neaktualizovaných prohlížečů rovněž něco napovídá. Myslím, že rady byly poskytnuty jak programátorem, tak i pokročilejším uživatelem netu, ale do počítače nikdo z nás nevidí.
nikde jsem nepsal, že ne.george píše:Co jsem věděl, to jsem s dobrým úmyslem poradil, .
Řešit druhé? Přišel jsem pro radu. Ad. prohlížeč: Napovídá co? Vše nejnovější nemusí být vždy nejlepší - napsal jsem, že se mi trojková verze nelíbí (ano, zkoušel jsem ji), proto raději prozatím zůstávám u starší. Navíc co by vyřešilo to, kdyby to fungovalo jen na trojkové? Nic.george píše:Nechávat za sebe řešit druhé a zůstávat u neaktualizovaných prohlížečů rovněž něco napovídá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2559
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
- 6
- 1946
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8839
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2824
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
-
- 3
- 4259
-
od petr22