Ohodnotenie

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

cloud27
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Ohodnotenie

Příspěvekod cloud27 » 08 lis 2008 20:12

Ajoj
Môžete ohodnotiť moju stranku www.chatamonika.xf.cz? Ako sa vam pači? Možete i porovnať zo strav strankou ktora sa nachadza v odkaze chatamonika OLD.

Dakujem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Reklama
benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: Ohodnotenie

Příspěvekod benik.martin » 08 lis 2008 20:17

mě se líbí:) akorát to horní menu bych dal někam jinam...protože mi trvalo docela dlouho na první pohled ho najít...otevřu stránku a řikám si,sakra dyť tam vubec nic není :roll: dal bych menu někam aby vyčnívalo :wink:
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ohodnotenie

Příspěvekod Myloš » 08 lis 2008 21:00

Omezím se na kritiku (aneb co zlepšit):
  1. Hodně malá písmenka, která nejdou v 6. verzi exploreru (k dnešnímu dni 22 % návštěvníků) zvětšovat, protože je jejich velikost definovaná v jednotkách pt, které IE 6 neumí zvětšovat.
    Pokud si nechceš takové návštěvníky vyhnat, změň jednotky na klíčové slovo, procenta nebo jednotky em.
  2. Na některé obrázky se dá kliknout, na jiné (spojené v horním banneru) ne. Na prvné pohled je není možné od sebe odlišit; zmatek v návštěvníkově hlavě.
  3. Rozměry fotek jsou pro web nesmyslně veliké – kdo má na svém monitoru rozlišení 2272x1704 pixelů? Takhle velký obrázek si stejně musí zmenšit, aby z něj neviděl jen kousek. Nadto pak mají ty fotky okolo 800 kB, což je zbytečné.
    Doporučuji zmenšit, maximálně tak 1200×900, ale klidně ještě o kousek míň.
  4. Návštěvnost (toplist) je informace zajímající tebe, ale nezajímající většinu návštěvníků. Vyhodil bych.
  5. Gramatika – doporučuji nějakého korektora; neumím sice slovensky natolik, ale přesto se mi nezdá, že by bylo ubytování celorocné (č?), v nadpise je ubytovanie a v <title> je ubitovanie, v patičce mě zdrojoví kod také příliš nepřesvědčuje o správnosti; dál nehledám.
  6. Průběžná nepřehlednost; například toto:
    V prípade záujmu nas kontaktujte na : tc : +421 58 7981 181 mobil : +421 905 348 599jano.d403@seznam.cz tešime sa na vašu návštevu. nevypadá ani trochu přehledně. Co třeba takhle:
    V prípade záujmu nas kontaktujte na:
    — +421 58 7981 181
    — +421 905 348 599 (mobil)
    jano.d403@seznam.cz
    Tešime sa na vašu návštevu.

Musím končit, tak snad s nápady přijde ještě někdo další.

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”