Sluchatka+repraky?
Sluchatka+repraky?
Zdravim,mam problem. Koupil jsem si USB sluchatka a k tomu mám u počálu 5.1 repráky co jsou připojeny na integrovanou zvukovou kartu a chtěl bych vědět jestli je možny to nějak zapojit a nebo upravit tak aby jelo oboje najednou protže když zapojím sluchátka nejedou mi repráky,tak musím pořád připojovat a odpojovat sluchátka. 

Re: Sluchatka+repraky?
Proč by měl jít najednou zvuk do repráků i do sluchátek?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
X: třeba jen proto, aby nemusel šachovat s jackem. Sluchátka pojedou pořád a bedny si bude zapínat/vypínat vypínačem na zesilovači.
Sgt.Luke: mám obavy, že nepochodíš bez nějakého přídavného udělátka v podobě nějakého přepínače
Sgt.Luke: mám obavy, že nepochodíš bez nějakého přídavného udělátka v podobě nějakého přepínače

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Přesně proto jsem to chtěl, ale je škoda že to nejde 

Sgt.Luke píše:Zdravim,mam problem. Koupil jsem si USB sluchatka a k tomu mám u počálu 5.1 repráky co jsou připojeny na integrovanou zvukovou kartu a chtěl bych vědět jestli je možny to nějak zapojit a nebo upravit tak aby jelo oboje najednou protže když zapojím sluchátka nejedou mi repráky,tak musím pořád připojovat a odpojovat sluchátka.
kup si něco takoweho http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36548 a mělo by to jet

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to mu asi nepomůže....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
El Diablo píše:Tak to mu asi nepomůže....
jak to? .. ja to tak mam .. a mi to funguje .. to je takova "rozdvojka" vlastně

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale on má sluchátka do USB...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
El Diablo píše:Ale on má sluchátka do USB...
ahy ..sry sem si to blbě přečetl

ahoj,
1.odpojis repro i sluchatka..a pak
2.stahni si ovladace na zvukovku..v nastaveni zvuku pak jednodusse nastavis vystupy..
3.zapojis sluchatka, v nastaveni zvuku (ne default), ale v tom, ve kterym pracujes po nainstalovani ovladacu, prejdi na zalozku "vystup zvuku", vyber sluchatka.
4.zapojis repraky, znovu stejna zalozka - nastavis vystup zvuk - reprobedny 5.1+subwoofer, porp obyc repraky.
pak uz by ti to melo chodit v pohode..
az prijdu domu, doplnim ti sem screeny, jsem v rpaci a nepamatuju si to nastaveni presne..
1.odpojis repro i sluchatka..a pak
2.stahni si ovladace na zvukovku..v nastaveni zvuku pak jednodusse nastavis vystupy..
3.zapojis sluchatka, v nastaveni zvuku (ne default), ale v tom, ve kterym pracujes po nainstalovani ovladacu, prejdi na zalozku "vystup zvuku", vyber sluchatka.
4.zapojis repraky, znovu stejna zalozka - nastavis vystup zvuk - reprobedny 5.1+subwoofer, porp obyc repraky.
pak uz by ti to melo chodit v pohode..
az prijdu domu, doplnim ti sem screeny, jsem v rpaci a nepamatuju si to nastaveni presne..
Intel Core i7-7700HQ, CPU @2.8 GHz, 16GB RAM, Intel HD Graphics 630, G-Force GTX 1050Ti, SSD 256GB + 1TB, WIN 10 64bit
mimochodem, jakou máš zvukovku?Moje PC se chovalo přesně jak říkáš, že potřebuješ a bylo to v nastavení ovladačů zvukovky.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2519
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 21:36
-
- 2
- 5129
-
od vaclavka83
16 čer 2024 19:31
-
- 4
- 2750
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3096
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1302
-