jinak nasral sem se soft od mouse sem prozatím celý odinstaloval skeny jsou nyní čisté mač funguje jako obyč mouse s kolečkem a obrátíme se na výrobce a nebo ať mi vrátěj prachy protože ta mouse nebyla zrovna levná.
a podíváme se na čištění od zbytečných souborů a programů v novém tématu |Jájo dík za pomoc.
Zakusuje se mi NetScroll+ Superior a Microsoft antispyware
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak už jsem tu zdráv a neutopen. Co se týká ctfmon.exe: Ctfmon.exe je součástí officeXP. Sleduje činnost v aktivních oknech a poskytuje služby pro práci s textem. Jeho smazání je neůčinné, nebť se opět aktivuje po spuštění officeXP. Lze jej odstranit přes ovl. panely přidat ubrat programy, ale bez něj nemůžeš například ovládat přepínání jazyků klávesnice apod. Právě to, že sleduje okna a klávesnici(a musí to dělat) jej potom mnoho skenerů detekuje jako keylogger. Ale u tohoto je to planý poplach. Proto jsem ti ho nechal na pokoji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8327
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 2435
-
od walderan