Zdravím a pozdravuji,
už nějaký čas mi na notesu vybaveném Ati mob. radeon padá obraz, zpravidla se to stává po startu windows, ale i jindy při práci. Probíhá to tak, že se obraz zasekne chvíli se nic neděje, pak displej zčerná, aby se po dalších 15 sekundách poskládal po kouskách do normálního stavu a dál to jede, jako by nic. Zkoušel jsem nainstalovat nové ovladače, ale výsledek žádný. Když jsem v Catalystech povolil VUP recovery, následovalo krátkéé období s občasnou modrou obrazovkou a hláškou, že ati2dvag.dll (názvem si ale nejsem moc jistý...) se zacyklil. Návrat ke starším, ale prověřeným ovladačům také nepřinesl nic nového. tak nevím. Kolega má starší atinu taky v notebooku a začalo mu to polehounku dělat taky, i když naběhnutí k normálu má podstatně rychlejší.
Díky za případné rady a řešení
Hačuč
Padání obrazu na Ati HD 2400
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Padání obrazu na Ati HD 2400
Jen dotaz - před postupnou instalaci dalších ovladačů GK jsi odinstaloval ty původní?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jojo, předchozí verzi ovladačů jsem odinstaloval
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš notebook ještě v záruce, zkus reklamovat s popisem závady. Může to být vada GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
aha, inu dovolím si citovat j.cimrmana - hospoda na mýtince:"... toho jsem se bál!"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3186
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 18:54