Zdravím, tento problém se bohužel (pro nás) bohudík (pro mě) nevyskytuje na mým pc, tak nemohu tak rychle spolupracovat, pač jsem takovej prostředník mezi špatným pc a vámi :)
oč jde... vůbec netuším historii, ale mám informace, že nejde nahodit zvuk... zkoušeli jsme reinstalaci zvuku, pokaždé, když naběhne pc po restartu se prý objeví hláška
"A required DevCon32.Dll cannot be found. Make sure that the file is in the correct directory "
zkoušeli jsme i windows update, nwm.. nic nepomáhá :) co s tím? díky
regards, KavanaK
Jak nahodit C-Media Wave Device
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak nahodit C-Media Wave Device
Zkus ji stáhnout a zkopírovat do Windows
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?devcon32
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?devcon32
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
nj díky, tak za hodinu sem toho dotyčného naučil, jak se to stahuje a překopíruje... klasika..
takže chybu to nehlásí, ale je ro hluchý!
když třeba hraje hudba, tak to prej jede normálně, nehlásí to cyhbu zvuku... prsotě je to hluchý...
takže chybu to nehlásí, ale je ro hluchý!
když třeba hraje hudba, tak to prej jede normálně, nehlásí to cyhbu zvuku... prsotě je to hluchý...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve správci zařízení je zvukovka uvedena správně? V Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení nastavit vše potřebné a otestovat. A je konektor k reprákům ve správné zdířce?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Pokud není integrovaná zkus ji vyndat, zapnout a vypnout PC a zase zasadit do slotu. Zkus to otestovat v dxdiag. Start - spustit - tam napsat dxdiag a Enter - jsou tam tlačítka na testy. Tohle ale vypadá spíš na HW problém. Konektory, kabely, repro ?
na tohleto nedokážu bohužel odpovědět =D pač dotyčnej je úplnej pc debil, když to tak řeknu, ej to zbytečný.... zítra naformátuje disk, tak doufám, že se to tím vyřeší, bo já nevim co s tim uděláme... kdybych tam byl tak všecko v pohodě udělam, ale takhle na dálku... díky za rady, ještě možná něco vyzkoušíme, ale řikám, budeme to celý reinstalovat...
pak by se to mělo vyřešit... bo jinak nwm kde by moh bejt problém, prej to je úplně novej pc... "prej" tak já nevim jak to mám všecko brát..
kdyžtak se ještě ozvu.. díky moc..
edit: vyzkouseli jsme ten dxdiag proste nic... ja vubec nevim
pak by se to mělo vyřešit... bo jinak nwm kde by moh bejt problém, prej to je úplně novej pc... "prej" tak já nevim jak to mám všecko brát..
kdyžtak se ještě ozvu.. díky moc..

edit: vyzkouseli jsme ten dxdiag proste nic... ja vubec nevim
Naposledy upravil(a) kavanak dne 14 lis 2008 22:43, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vypadá to, že se nepodíval na nastavení, ani zda má všechny ovladače správně nainstalovány. Pokud bude po nové instalaci opakovat stejné chyby, stejně se dál asi nedostane.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pic píše:Vypadá to, že se nepodíval na nastavení, ani zda má všechny ovladače správně nainstalovány. Pokud bude po nové instalaci opakovat stejné chyby, stejně se dál asi nedostane.
spravce zarizeni nehlasi zadnou chybu, zvuk tam prsote je nainstalovanej, 3x po sobe dokonce a stale nic
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je to nastavené v Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení a konektor ke stolním reprákům (stereo) ve správné zdířce? Typ repráků ke třeba nastavit a to obzvláště u zvukovek, které zvládají i zvuk 5+1 i 7+1. často bývá i zvuk stažen na minimum.
prej ze vsecko udelala a ... nic no
problem se zvukem jsem nikdy nemel, nikdy jsem ho neresil... kdyz jsem si nainstaloval visty, ktery jsem si stahl z netu, pak mi nesel zvuk, a ten sem si nasel v Hardwaru na windows update... je mozny, ze by to tam nejaky bylo a pomohlo to? jako ale vukovka nainstalovana je!!! a vsecko je zaply, vse hlasi OK,OK,OK zadna chyba se nevyskytla
UPDATE: uz to jde, jeste nevim jak to udelala... lol... to me zajima, pak vam to reknu...
problem se zvukem jsem nikdy nemel, nikdy jsem ho neresil... kdyz jsem si nainstaloval visty, ktery jsem si stahl z netu, pak mi nesel zvuk, a ten sem si nasel v Hardwaru na windows update... je mozny, ze by to tam nejaky bylo a pomohlo to? jako ale vukovka nainstalovana je!!! a vsecko je zaply, vse hlasi OK,OK,OK zadna chyba se nevyskytla
UPDATE: uz to jde, jeste nevim jak to udelala... lol... to me zajima, pak vam to reknu...
si dela srandu.. prej to nejak sustilo tak to prej slo a pak ze to nejde... takze jsme tam, kde sme byli... boha
UPDATE: tak uz to opravdu je.. zavrete pls tento thread... ja uz se k nemu nechci nikdy vracet.. ty bednicky se musi totiz zapojit do te spravne diry... hehe..
UPDATE: tak uz to opravdu je.. zavrete pls tento thread... ja uz se k nemu nechci nikdy vracet.. ty bednicky se musi totiz zapojit do te spravne diry... hehe..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kavanak píše:s ty bednicky se musi totiz zapojit do te spravne diry... hehe..
To sem si myslel od třetího příspěvku, ale neodvážil sem se to napsat....

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2250
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 20:02