Visty a jiný software Vyřešeno
Visty a jiný software
Slyšel jsem, že ve Vistách může být problém s přehrávání MP3 či videa -stažených z netu. Jak se vůbec chovají Visty k software, který není legální (myslím mimo Microsoft)?
Athlon X2 2,6GHz, 2GB 800MHz, Samsung F1 320GB, Radeon 3850 512MB, Seasonic 400W, Samsung 22" 2243BW, Win XP-prof.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Visty a jiný software
úplně normálně a tento obsah jim nevadí. další, co skočil na fake hlášky, které se šířily před vydáním Visty
myslíš, že kdyby Visty mazaly samy od sebe nelegální věci, tak budou tak rozšířené?

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby se vědomosti šířili, jako všechny fámy, by-li bychom asi nejvzdělanějším národem. Jinak nelegální programy zde neřešíme - to abych Ti ušetřil další zbytečné dotazy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Visty a jiný software Vyřešeno
Žádné takové další dotazy jsem neplánoval. Jen prostě mě to zajímalo. Člověk jsem zvídavý, tak se snažím zjistit co nejvíce informací -i když tentokrát z temnějšího kouta.
Díky za info.

Díky za info.
Athlon X2 2,6GHz, 2GB 800MHz, Samsung F1 320GB, Radeon 3850 512MB, Seasonic 400W, Samsung 22" 2243BW, Win XP-prof.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
nj je vidět, že se médiální "masáže" vyplácí a lidé na to skočí
musíš hold zkoumat věrohodné zdroje a né informace z Novinek.cz a jim podobným serverům

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Pravda je trochu jiná, to ale neznamená, že ve Vistách se nehlídá a nekryptuje nic. Právě naopak, to je taky jeden z důvodů, proč jsou tak náročné a relativně pomalé ...
Ochrany ve Windows Vista: http://www.cdr.cz/a/14961
Ochrany ve Windows Vista: http://www.cdr.cz/a/14961
No jo, no. A to je to, co mi taky vadí!!! Ne kvůli nelegálnímu softu, ale na notebooku. Dva kolegové v práci si pořídili noťase. Teoreticky by měli být rychlejší, výkonnější, ale opak je pravdou. Navíc se i víc hřejí (ne ti kolegové
). Samozřejmě ve srovnání s ostatními v práci, kteří mají XP se staršími komponentami. Všechny počítače jsou kupované vč. nainstalovaného leg. softu.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3322
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:34