XP - Alt Tab - jak přidat plochu do přepínání Vyřešeno
XP - Alt Tab - jak přidat plochu do přepínání Vyřešeno
Ve Vistách přidali velmi užitečnou věc - při přepínání mezi programy jste se mohli přepnout také na plochu. Velmi jsem to používal. Teď tu mám ale XP a tam to nejde. Nevíte někdo o způsobu jak tam tu plochu dostat?

Re: XP - Alt Tab - jak přidat plochu do přepínání
Asi si zase budeš muset zvyknout klikat. Možná by to šlo v registrech, ale kde ...
- Manek.
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím jestli Ti to pomůže, ale plochu tam tím softíkem taky dostaneš. Je to přepínání oken jako na Vistách...
http://www.otakusoftware.com/topdesk/index.html
http://www.otakusoftware.com/topdesk/index.html
CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
book: Acer Ferrari One 200
book: Acer Ferrari One 200
Já na plochu chodím zkratkou Win+D. Jednoduché, funkční. Minimalizuje/maximalizuje okna.
Ještě existuje zkratka Win+M, která okna sice zmenší, ale už je po opětovném stistku nevrátí zpátky.
Tato zkratka navíc patřičně nezafunguje, pokud je aktivní nějaký dialog, čekající na odezvu (např. potvrzení mazání).
Ale jak už jsem napsal, Okno+D je jistota.
Krom toho si můžeš opatřit svojí klávesovou zkratkou samu ikonu zobrazit plochu.
Ještě existuje zkratka Win+M, která okna sice zmenší, ale už je po opětovném stistku nevrátí zpátky.
Tato zkratka navíc patřičně nezafunguje, pokud je aktivní nějaký dialog, čekající na odezvu (např. potvrzení mazání).
Ale jak už jsem napsal, Okno+D je jistota.
Krom toho si můžeš opatřit svojí klávesovou zkratkou samu ikonu zobrazit plochu.
Díky za tipy. Vyřešil sem to klasicky, tohle funguje totiž od nepaměti pokud na to programátor pamatuje: klávesová zkratka: Windows + D. 

A pokud se zmáčkne ne:
Win+d
ale:
Win d
tak se otevřou Dokumenty
Win+d
ale:
Win d
tak se otevřou Dokumenty

tak se mi neotevře nic, protože jsem si instalačku upravil ku svému obrazu pomocí nLite, v čehož důsledku mé start-menu neobsahuje odkaz na dokumenty.X píše:… ale: Win d,
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s AMD launcherem při kliknutí pravým na plochu
od Rhadley » 29 lis 2024 01:20 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2114
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 08:55
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9517
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”