Problem se Zone alarm firewallem Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

karlikar
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Problem se Zone alarm firewallem

Příspěvekod karlikar » 18 lis 2008 16:51

Ahoj, mam opravdu zvlastni problem s firewallem Zone alarm. Nikdy predtim se mi nic takoveho nestalo. vcera jsem chtel neco uploadovat na ulozto.cz (136MB)...najednou se pri uploadovani pocitac silene zabrzdil ze se to nedalo a pri obycejnem otevreni notepadu se zasekal tak, ze jsem ho musel restartovat. takhle se to stalo 2x. tak jsem to nechal uploadovat pres celou noc- jelo to rychlosti 4kb/s a stejne jsem to tam nakonec neupnul. vsimnul jsem si taky ze mi pri tom uloadovani vyletelo strasne moc vyuziti CPU (viz. priloha), tak me napadlo vypnout ten firewall. no a po vypnuti bylo vse v pohode. ten soubor jsem tam upnul rychlosti 800kb/s uplne za chvilicku... nevite cim by to mohlo byt? mimochodem nejde mi posilat soubory pres qipa i kdyz mam povoleny prenos souboru. prijimat mi je ale jde. a taky mi ten zone alarm nejspis zpomaluje net- kamosovi tady na koleji ten net facha uplne jinak...

cpu.JPG

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Problem se Zone alarm firewallem

Příspěvekod memphisto » 18 lis 2008 20:01

já jsem nikdy problém se ZA neměl.máš ho správně nastaven? návod na nastavení je TADY
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

karlikar
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Problem se Zone alarm firewallem  Vyřešeno

Příspěvekod karlikar » 18 lis 2008 20:56

nastaveny to mam spravne. ja jsem taky prave se zone alarmem nikdy problem nemel. hele resit to uz nebudu. dal jsem si tam kerio a je to cajk. ahoj

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”