Dobrý den, předem se moc omlouvám, jestli jsem zvolil špatnou sekci, ale opravdu jsem zde s nejleším úmysle, a to tím pomoci sám sobě....?!?!?!
Nevím si rady se stolním PC, po krátké době po spuštění se mi na obrazovku v modrém pozadí naskočí věty ohledně reinstalace ovladačů a hardware...ale žádný HW jsem nepřidával, instaloval jsem jen dva nové plug-in do PS CS3, ale to už je asi dva dny...
Mimo jiné je na stránce napsáno, že tuto situaci pravděpodobně způsobilo "navex15.sys" a podle krátkého hledání na netu jsem se vždy dostal na nějaké odkazy o viru...
Mám Norton Internet Security 2008 ale stihnu tak akorát spustit krátké prověřování, na úplnou kontrolu systému není dost času. Zkoušel jsem i Trojan Remover, nic neukázal a i prográmek UnHackMe nic nenašel...
Můžete mi prosím poradit, obnova systému selhala také, na konci textu na modrém pozadí se vždy provádí "Zahájení vypisu fyzické paměti RAM" a pod tím se zapisuje odpočet, kde počítá zápis na disk....
ASI NEDOSTATEK INFORMACÍ, ALE COKOLIV DOPLNÍM, KDYŽ BUDU VĚDĚT, ŽE JSEM SPRÁVNĚ VE VIRECH...
Zatím děkuji, Alan.
navex15 Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: navex15
zkus otestovat paměti memtestem (odkaz v podpise), disk utilitou od výrobce a do sekce HijackThis dát log ke kontrole (odkaz v podpise) ten memtest nechej běžet alespoň dvě hodiny a musí být bez chyb
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
...díky jdu na to, jen že tak dlouho mi PC nepoběží....ale budu se snažit!!! Děkuji.
....MemTest mi nechce běžet, protože mám 4x1024 MB, takže nemůže alokovat 3.408MB v této verzi, chce verzi Pro, a spustil jsem PC v nouzovém režimu, a normálně běží, takže bych mohl provést kompletní scan Nortonem.
(K těm RAM, používám 32bit, proto je používáno asi jen 3,5GB, ale to Ty víš...)
(K těm RAM, používám 32bit, proto je používáno asi jen 3,5GB, ale to Ty víš...)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ano je to tak. 32 bitové verze OS nerozpoznají víc jak 3,5GB paměti. záleží také na kvalitě komponent. někdy ukazují i míň
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
...já jsem ale hlupák, jen jsem si špatně, tedy spíše zbytečně rychle četl postup, spadlo mi to i v tom nouzáku, ale teď to nějak běží a dělám tu kontrolu RAM, zbytek zítra, zatím moc děkuji...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Soubor "navex15.sys" je součástí antiviru Symantec, takže jej máš pravděpodobně porušený.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já jsem to taky zjistil, ale vůbec nevím co mám dělat, norton v kompu neni, z ničeho nic, zkoušel jsem jej nainstalovat a instalace padá...asi je to napadené nějakým virem...jsem z toho jelen?!?!?
Dám do sekce HijackThis svůj log a přesunu řešení asi tam...pak uvidíme, určitě mi tady zase pomůžete, jako vždy...
Dám do sekce HijackThis svůj log a přesunu řešení asi tam...pak uvidíme, určitě mi tady zase pomůžete, jako vždy...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
stáhni si ze stránek Symantecu nástroj na odstranění toho Nortona. ten Norton se po PC rozleze jak chobotnice a je problém se ho zbavit
Nemůžu ten nástroj na odstranění najít, ale co mi to pomůže???
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
odstraní to ty zůstatky Nortona,comáš ještě vy systému (v logu jsou vidět)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Navexi, omlouvám se, měl jsem rychlejší prsty, než bylo záhodno a smazal jsem ti log z HiJacka. Založ téma s logem znovu.
/a já jsem si říkal, kde zmizel
memphisto
/a já jsem si říkal, kde zmizel

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”