Rozdělit text do sloupců umím. Ráda bych se zeptala, zda je možné (ať ve verzi 07 či starší) rozdělit text tak, aby jeden sloupec pokračoval přes všechny stránky v jednom sloupci až na konec dokumentu a stejně tak i druhý sloupec.
Protože v součesné chvíli umím text rozdělit pouze tak, že každý sloupec může mít délku max. stránku, pak jeho pokračování přeskočí do druhého sloupce na téže straně. Chtěla bych, aby tok textu pokročoval ve stejném sloupci a na další straně. Je toto možné?
Doufám, že jsem to srozumitelně popsala :-)
Děkuji!
Sloupce Word - pokračování
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sloupce Word - pokračování
Vítám tě mezi tazateli fóra PC-help.
Trochu mi vrtá hlavou co to má být za dokument ve kterém se musím pročíst a prolistovat na jeho konec abych mohl ve čtení pokračovat zase od začátku. Možná že užití Wordu nebude to pravé ořechové a dokázali bychom ti poradit SW blíže tvým potřebám. Můžeš prosím blíže specifikovat dokument, který chceš vytvářet.
Trochu mi vrtá hlavou co to má být za dokument ve kterém se musím pročíst a prolistovat na jeho konec abych mohl ve čtení pokračovat zase od začátku. Možná že užití Wordu nebude to pravé ořechové a dokázali bychom ti poradit SW blíže tvým potřebám. Můžeš prosím blíže specifikovat dokument, který chceš vytvářet.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Děkuji za přivítání.
Aha, to jsem nespecifikovala, to je pravda. Zkusitě si představit třeba dokument, kde se srovnávají 2 věci, nebo třeba, kde budou vyjmenovaná negativa a pozitiva - vedle sebe, aby to vyniklo. A tato "srovnávací část" bude přesahovat rozmezí jedné stránky.
Ano, jde to obejít tím, že se to dá do tabulky, ale některým méně zkušeným uživatelům nelze vysvětlit, že ty "proužky" tam při tisku nebudou...
Díky za radu.
Aha, to jsem nespecifikovala, to je pravda. Zkusitě si představit třeba dokument, kde se srovnávají 2 věci, nebo třeba, kde budou vyjmenovaná negativa a pozitiva - vedle sebe, aby to vyniklo. A tato "srovnávací část" bude přesahovat rozmezí jedné stránky.
Ano, jde to obejít tím, že se to dá do tabulky, ale některým méně zkušeným uživatelům nelze vysvětlit, že ty "proužky" tam při tisku nebudou...
Díky za radu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevim proč ti vadí proužky v tabulce. Podle specifikace dle přiloženého příkladu pro mě jasný jak facka i s proužky.
- Přílohy
-
- Vzor.doc
- (66.5 KiB) Staženo 85 x
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vítej na Pc help
Jollinar - Není to náhodou nějaký goauldí simbiont ze seriálu Hvězdná Brána?
Stejně jako Honza mi vrtá hlavou proč to chceš takto udělat. Napadají mě zatím dvě možná řešení - udělat to pomocí textboxů nebo tabulek. Zkusím přijít na jednodušší řešení, ale nic neslibuju.
EDIT: Honza byl rychlejší
Jollinar - Není to náhodou nějaký goauldí simbiont ze seriálu Hvězdná Brána?

Stejně jako Honza mi vrtá hlavou proč to chceš takto udělat. Napadají mě zatím dvě možná řešení - udělat to pomocí textboxů nebo tabulek. Zkusím přijít na jednodušší řešení, ale nic neslibuju.
EDIT: Honza byl rychlejší

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Jak jsem psala, mě ty proužky nevadí... Ne však každému se to dá vysvětlit, proto se snažím zjistit, zda existuje nějaké alternativní řešení. Že bych si třeba taky rozšířila obzory, a tak...
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Poznamka: Pokud je pro vlozeni textu pouzita tabulka, lze na zaver ve vlastnostech tabulky odstranit ohraniceni, takze zustane pouze text a rozlozeni se nezmeni
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak vrátit původní rozložení, sloupce v Tento počítač?
od Lister99 » 29 čer 2024 19:06 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 2205
-
od Lister99
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2024 20:51
-