Kdo mi poradí mám tiskárnu HP PSC 1510 ALL-IN-ONE CHCI SKENOVAT DO POČITAČE,ALE VŮBEC NEREAGUJE NA MÉ PŘÍKAZ VŮBEC NEVÍM CO STÍM DÍKY ZA RADY .
Vítám Tě na PC-help. Příště si založ vlastní dotaz, nyní dotaz přesunu jako samostatný a upravím název. Pic
Problémy se skenerem HP
-
- Pohlaví:
Re: Problémy se skenerem HP
/Pic mne předešel
/
Ale k věci, máš správně nainstalované ovladače? Nemáš ve správci zařízení nějaký žlutý vykřičník anebo otazník?

Ale k věci, máš správně nainstalované ovladače? Nemáš ve správci zařízení nějaký žlutý vykřičník anebo otazník?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš nainstalovanou nějakou kameru?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Pouštíš skenování přes software nebo tlačítkem na zařízení (jestli nějaké má)?
Chceš skenovat přes Windows nebo přes dodávaný software?
Chceš skenovat přes Windows nebo přes dodávaný software?
- radekzjicina
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zarec, ano jestli je tiskarna pripojena prez USB a ty mas zapojenej jeste nejakej komponent prez USB (trebu tu webkameru jak tady nekdo podotknul) tak je mozny ze s tebou nemusi komunikovat tiskovy manager nebo jak se ten program od HP jmenuje - tusim ze soucasti je i nejaky prohlizec obrazku HP a prave skus skenovat skrze tento prohlizec obrazku HP ten by pri spusteni mel hodit volbu jake USB zarizeni ma pouzivat.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nedošel ti inkoust v některé patroně stává se že se pak celé zařízení zablokuje.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 6301
-
od Qinter
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 12:26
-
- 6
- 2942
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 0
- 1860
-
od andrej71
26 bře 2025 22:07
-
- 0
- 1840
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5021
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”