navex15 Vyřešeno
Re: navex15
opětovně jsem zaslal LOG a ten nástroj od Symantecu nemůžu najít.....
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tohle by mělo být ono: Norton Removal Tool 2009.0.0.41
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak jsem vše odinstaloval a dokonce se mi podařilo vrátit systém o 9. dní zpět, ale NIS 2008 nejde v žádném případě nainstalovat. Vždy mi to spadne. Spousta aplikací, které jsem doposud vyzkoušel je plně funkčních. Ale bez antiviru být nemohu. RAM jsem testoval, jak si říkal asi 2,5 hodiny a výsledek byl "0 error's". Na výpis HijackThis mi nikdo nic nenapsal, takže to vidím na reinstal OS .... což bude moje smrt ..... jestli máš nějakou jinou radu, která by mě ochránila před márnicí, tak jí uvítám, jedno je jasný, pokud se nesnažím nainstalovat NIS, tak systém nějakým způsobem "jede".
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
potřebuješ nutně ten NIS? máš zaplacenou licenci? je spousta jiných a kvalitních variant
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
...samozdřejmě jsem si vědom, i když ho mám zaplacený, asi do konce roku, že mohu nainstalovat něco podobného, ale sejří mě to....a mám obavy, že to nemusí být jediný problém. Mám 4 disky ve skříni a jeden externí od Seagate, pokusil jsem se použít jejich utilitu, SeaTool, nebo tak podobně na kontrolu disků, ale nepodařilo se mi to...mám ještě program od O&O na HDD, tak se pokusím s ním udělat kontrolu disku...teď ještě chci zkusit SDFix...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
SDFix je na odstranění virů.ty tam nejsou.byly by v logu vidět.zkus otestovat teda disk pomocí nástrojů Windows
...takže SDFix mi padá, takže ho nepoužiji, jdu na tu kontrolu disků....
kontrola disků pod Windows nejede...
Tak mi prosím poraď ohledně antiviru, co používat...ať to neobtěžuje mě a ani moc počítač.
I když asi stejně jediné řešení je reinstal OS?!?!?!
Tak mi prosím poraď ohledně antiviru, co používat...ať to neobtěžuje mě a ani moc počítač.
I když asi stejně jediné řešení je reinstal OS?!?!?!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
použij to co radí jaro3 u tvého logu. máš tam ještě pozůstatky toho Nortona, proto nejde nainstalovat znovu. jinak pokud chceš jiný,nenáročný a spolehlivý antivir, tak doporučuju Aviru a jako firewall Comodo, Zone Alarm nebo Kerio
...začínám mít pocit, že problém bude spíš HW, buď je to C:\, nebo sběrnice, ale musím nějak otestovat ten HDD.
Proč si to myslím, tak stahoval jsem nějaký věci zabalené v RARech a i když jsem je ty, co mi comp hlásil jako chybné, což se předtím stávalo vyjímečně, stáhnul znovu, tak mi házely stále chyby. A samozdřejmě i jiné věci. Jako třeba že některé programy neběží, a některé nejdou nainstalovat, viz RegClean...nebo již zmiňovaný Norton.
Nainstaloval jsem prográmek HardDriveInspector, ale to je jen informace o HDD's. Je tam grafové znázornění kde by se mohlo zdát, že u "C" je disk více "chybový"?!?!
Nevím jestli pomůže defragmentace, mám strach i udělat reinstal OS, protože jestli je disk špatný, tak to nemá smysl, takže asi koupím nový HDD a bude....
Proč si to myslím, tak stahoval jsem nějaký věci zabalené v RARech a i když jsem je ty, co mi comp hlásil jako chybné, což se předtím stávalo vyjímečně, stáhnul znovu, tak mi házely stále chyby. A samozdřejmě i jiné věci. Jako třeba že některé programy neběží, a některé nejdou nainstalovat, viz RegClean...nebo již zmiňovaný Norton.
Nainstaloval jsem prográmek HardDriveInspector, ale to je jen informace o HDD's. Je tam grafové znázornění kde by se mohlo zdát, že u "C" je disk více "chybový"?!?!
Nevím jestli pomůže defragmentace, mám strach i udělat reinstal OS, protože jestli je disk špatný, tak to nemá smysl, takže asi koupím nový HDD a bude....
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
zkus spustit přes příkazový řádek scandisk (chkdsk) s opravou chyb na disku. bude to asi nejspíš tím vadným diskem. doporučuji sehnat třeba externí disk a zálohovat důležité data. v nejhorším by se daly pak vytáhnout zpět, ale na to bych nespoléhal
...ono asi nebude jiné řešení, teď ještě čekám, jestli něco objeví "jaro3" a pak uvidím. Je pravda, že teď běží skoro všechny aplikace, ale nevím, jestli to není jen nějaká poslední dobrá vůle toho HDD...nevíš o nějaké spolehlivé utilitě ohledně prověření HDD..
A potom jen taková amatérská otázka, jen se chci ujistit?! Mám v PC 4 x HDD 300BB, 2x na IDE a 2x na SATA, první IDE mám rozdělený na systém "C" (50GB) a zbytek mám označený jako "D". Je mi jasný, že o tyto data přijdu, ale když vyměním HDD, asi použiji 250, nebo spíš 320...tak po instalaci OS uvidím tam ty další HDD, tedy jestli ty data na nich uvidím...???? Protože mám externí jen 200GB a nechce se mi kupovat další. Založit data co potřebuji by bylo asi tak 400GB navíc, v notesu mám jen 60GB disk, to nic neřeší. A posílat to na Rapidshare...asi budu muset, jestli to tam nezustane?
A potom jen taková amatérská otázka, jen se chci ujistit?! Mám v PC 4 x HDD 300BB, 2x na IDE a 2x na SATA, první IDE mám rozdělený na systém "C" (50GB) a zbytek mám označený jako "D". Je mi jasný, že o tyto data přijdu, ale když vyměním HDD, asi použiji 250, nebo spíš 320...tak po instalaci OS uvidím tam ty další HDD, tedy jestli ty data na nich uvidím...???? Protože mám externí jen 200GB a nechce se mi kupovat další. Založit data co potřebuji by bylo asi tak 400GB navíc, v notesu mám jen 60GB disk, to nic neřeší. A posílat to na Rapidshare...asi budu muset, jestli to tam nezustane?
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”