navex15 Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: navex15
ty disky by měly být vidět i po výměně za jiný disk. ty si hlídá BIOS a pak je zobrazuje ve Windows. jinak podle jara to máš zavirované, tak zkus to ještě pročistit a uvidíš,zda se PC neumoudří.vpřípadě, že by se disk rozhodl stávkovat, tam můžem data vytáhnout ven pod Linuxem 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud pod pojmem data myslíš filmy, video, hudbu, textové dokumenty atd. a máš je jinde než na oddíle C disku tak o ty nepřijde, pokud budeš formátovat jen tento oddíl a pak na něj instalovat systém. Nepoběží programy na jiných discích i na D, které mají zápis v registru na C, a který právě formátováním odstraníš. Programy budeš muset znova instalovat. Doufám, že to je pochopitelné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
....JE TO POCHOPITELNÉ!!!! Co není tolik pochopitelné je, že jsem se ptal na úplně něco jiného, jednalo se mi o výměnu HDD, jestli Tě můžu poprosit, nech mě komunikovat s těmi, co se mi snažili pomoci do teď, jsou v pohodě a nepoužívají sarkasmus při jednání s lidmi, kteří neví vše....DÍKY MOC. ALAN
NIC NENÍ DOKONALÉ, ANI JÁ TEDY NE.
NIC NENÍ DOKONALÉ, ANI JÁ TEDY NE.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
no no no.to bych si na Pice moc nedovoloval nebo
jinak já v té odpovědi od Pice nevidím nějaký sarkazmus
to Pic: o data by přišel na C i D, protože má jeden disk (zrovna ten "poškozený") rozdělený právě na ty dva oddíly

to Pic: o data by přišel na C i D, protože má jeden disk (zrovna ten "poškozený") rozdělený právě na ty dva oddíly
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
...já vím, ale nějak už to celé nepobírám a myslím, že se neurazí...proto jsem dopsal upravené souvětí o dokonalosti... 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jinak jak to pokračuje dál? odvšiveno? nějaké změny v chování PC? Pic to rozhodně špatně nemyslel. Chtěl jen doplnit můj příspěvek 

Re: navex15 Vyřešeno
Memphisto, já abych zbytečně nezabíral dvě diskuze už budu psát jen do sekce HijackThis, jestli budeš tak hodnej, tak se tam mrkni, za vše moc děkuji. Alan.
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=33492&start=12
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=33492&start=12
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”