Tak už mám odpověď.
Napsal jsem jim:
Dobrý den,
v prosinci 2005 jsem si objednal s předplatným časopisu Chlip program Nero 6, ale když mi za stejné peníze poslaly Nero 7 Premium, bal jsem velice rád. Nainstaloval jsem ho bez problémů používal cca tři týdny, poto jsem zkoušel zálohování LP desek a nastal první problém. Po nahrání jedné strany LP jsem chtěl pokračovat v upravování a po prvním kroku jsem zjistil, že program "neodpovídá". Udělal jsem několik pokusů, vždy se stejným "úspěchem" a pak jsem to vzdal. Zkoušel jsem i opravnou instalaci a bez úspěchu. Asi tak před týdnem jsem zálohoval DVD po úspěšném vytvoření obrazu pro vypalování a vložení média se po pár vteřinách ukázalo hlášení: Disk není vložen
Nemohu ukončit disk najednou(DAO)
Vypalování se nezdařilo
Když mi to zničilo už třetí médium(pokaždé od jiného výrobce) za sebou, tak jsem prostě program odinstaloval a nainstaloval verzi 6. Rád bych se touto cestou zeptal, zda není problém v programu, nebo jestli dělám něco špatně já. Za odpověď předem děkuji.
A takovou jsem dostal odpověď:
Dobry den,
Pro posledni - sedmou - verzi Nera jiz vyslo nekolik opravnych updatu, ktere se tykaly nekolika ruznych problemu.
V pripade ze program funguje jak ma, doporucuji ponechat jej v takove verzi. Jelikoz u tohoto produktu vychazi nove podverze velmi casto (radove mesic) je velmi vhodne v pripade, ze chcete mit nejaktualnejsi verzi, sledovat web vyrobce a zde _pozorne_ procist informace k novym updatum. Ne vzdy je nutne provadet update, nebot se napr. tyka komponent ktere vubec nevyuzivate ci dokonce nemate nainstalovany.
Vyhovuje-li vam nizsi verze neni zadny problem proc ji nepouzivat
Takže nic proti ničemu.
Proč používat novější zaplacenou verzi, když můžu používat starší neplacenou!?