Alfa computer.cz

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Alfa computer.cz

Příspěvekod jarod72pm » 10 lis 2008 14:26

prosím tě nechovej se tu jako primitiv
zatím jsi tu jen prudil ale skutek utek.
ano tazatel chtěl znát normální slušný a objektivní názor na tento e-shop ale vždy se tu najde jeden co nechápe co se po něm chce a píše tu jen hlouposti nebo něco co nemá podložené a naopak temi řečmi jen prudí.
ps: to je napadání když tě někdo opraví ? :o tak tady už pochybuju o zdravém rozumu.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Reklama
byrta
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod byrta » 13 lis 2008 20:48

S Alfacomp mam velmi dobre zkusenosti,super doruceni az domu,sledovani zasilky pres PPL. Zkusil jsem i Alza.cz, tam jsem si to vyzvedaval sam a take bez problemu.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 13 lis 2008 21:04

Alfu mohu doporučit - mám jen dobré zkušenosti. Jinak diskutujícím bych doporučoval krotit emoce a zachovávat zdvořilost. Vulgarity ještě žádný problém nevyřešily.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

cranberiss
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod cranberiss » 13 lis 2008 21:10

CZC - dobré zkušenosti... nakoupeno v součtu 20 000,- kč žádné potíže s komponenty, reklamace jsem dosud s touto firmou neřešil

crash40
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod crash40 » 13 lis 2008 21:30

tak ja na czc taky nakupoval a taky si nemuzu stezovat reklamace probehli jak meli akorat kdyz sem reklamoval DVD mechaniku tak mi ji poslali zpatky ale stejne nefungovala ale to je jedina negativni zkusenost s CZC ...

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 13 lis 2008 22:04

Koukám, že se tu mezi námi nacházejí i výbušnější typy.. :lol:

Ale k věci - s Alfou mám dobrou zkušenost. I když nemohu moc soudit, nakupoval jsem u nich jen jednou a to, když na trh přišla nVidie 8800GT - pokud si to pamatujete, tak v celé republice tyto karty prostě nebyly. A když do ČR přišla zásilka jen 100 karet, jedna šla právě ke mně. Sice za nehoráznou cenu, ale v tu chvíli mi to bylo jedno.. :D Jeden den mi volali, že ji mají na skladě a druhý den jsem ji měl doma, tkž za to u mě mají velké plus! :wink:

Jinak nakupuju u CZC, většinou nekupuju věci za 5-ti a více místné cifry a tak mi je jedno, že to tam mají třeba o stovku dražší. Zkušenosti mám s nimi za těch pár let jen dobré, nikdy nenastal problém. Ale jak už tu padlo: co člověk, to názor a zkušenost.. :D
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

rosscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod rosscow » 14 lis 2008 13:02

Manek píše:No co už na tento proslov napsat.... :D
Takže pane jarod72 :
Každý máme svý zkušenosti i názory

Kritizuješ tu eshopy jakožto jednotlivec a to je celkem k ničemu. Jak CZC, tak TS, ale i Alfa je neomylná. Cenové hladiny jsou v průměru všude totožné a služby jsou na dobré úrovni. Alfě bych maximálně vytkl to, že maj stále nedostatek sortimentu (viz. základní desky socket AM2+) Nehledě na to, že urážíš CZC jakožto bandu tupců, přitom ti nedochází, že zde na fóru jsou i tací, kteří tam mají nebo měli pracovní poměr.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3

Manek.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Manek. » 14 lis 2008 13:57

V žádném případě nebylo mým cílem urazit někoho tady z fora, ať už někdo byl nebo je v pracovním poměru kdekoliv. Prostě jsem, ano máš pravdu jako jednotlivec, vyjádřil pouze svůj subjektivní názor na tři e-shopy.
Alfacomp-super obchod, CZC-negativní zkušenost, TSBohemka-nakupuji zde,menší výběr,vyšší ceny. Někdo bude souhlasit, někdo mě ukamenuje, prostě už poněkolikáté: co člověk nebo zákazník, to jiný názor.
CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
book: Acer Ferrari One 200

crash40
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod crash40 » 22 lis 2008 15:46

Dobrý den trochu jsem upravil svojí sestavu... tak napiště co by jste změnili...

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... JA7019EZ01

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 22 lis 2008 16:07

nechápu proč to ale píšeš tady :idea: jinak bych přitlačil na disku a vzal 500GB
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

crash40
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod crash40 » 22 lis 2008 16:56

promintě ja sem si splet témata... :-( a ježtě bych potřeboval doporučit nějakej fancontrol...

Fantom.
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Fantom. » 22 lis 2008 20:55

Mi to nedá, abych nereagoval. :lol:
Když tu byl příspěvek k TS Bohemii ve smyslu "je-li jinde nižší cena, dohodni si cenu tady a budeš spokojený". Většinou se připojím na net, mrknu na seriozní e-obchody (TS Bohemia mezi ně řadím taky), a nakoupím tam, kde je levněji. Proč bych se ještě vrhal do e-mailové korespondence, aby mi tady dali cenu jako jinde??? Pokud jsem "malý" zákazník, tak se se mnou budou těžko dohadovat o ceně několika komponent... :wink: Nehledě na ten blázinec teď před vánoci.
Jirka.
Athlon X2 2,6GHz, 2GB 800MHz, Samsung F1 320GB, Radeon 3850 512MB, Seasonic 400W, Samsung 22" 2243BW, Win XP-prof.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”