Divná zkušenost-JNP kontra PC-help ? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Divná zkušenost-JNP kontra PC-help ?

Příspěvekod jarod72pm » 22 lis 2008 22:18

:wink:
je to o lidech a fórum netvoří jen modové ale i všichni ti radílkové a dobré duše ale je fakt že poslední slovo mají módové s adminem a tam asi nebude řešení pokud bude stejné vedení.
Naštěstí zde nám tolerance nechybí ba naopak někdy pomůžeme i víc než je potřeba a snaha tu bude i přes nepřesné otázky nebo jen osobní doporučení.
A to mnohdy jdeme i do tématů co nemají s PC nic společného 8)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Reklama
zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Divná zkušenost-JNP kontra PC-help ?

Příspěvekod zao » 22 lis 2008 22:41

já tady taky žasnu neznám jiný forum kde by byl takový přístup ale zas neznám zas úplně tak hrozný

PS: tímto se tady chcu omluvit kdybych někdy napsal něco nesrozumitelnýho, protože mě to nebaví po sobě číst a nedělám někdy čárky...a na závěr můžu říct jen PC-HELP do toho!!:-D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mají cenu IT kurzy ? Máte zkušenost ?
    od TeIkQ » 03 čer 2025 16:45 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    20
    7985
    od domitea Zobrazit poslední příspěvek
    16 čer 2025 12:23

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”