Sony Nec AD-7203S

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

cherokee007
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Sony Nec AD-7203S

Příspěvekod cherokee007 » 22 lis 2008 19:16

Ahoj koupil jsem si Sony Nec AD-7203S vypalovačku. Podporuje Labelflash a já se chci zeptat na jaké DVD a CD se dá zapisovat do datové části. Nechce se mi kupovat medium za 27Kč. Děkuji

Reklama
mafian
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sony Nec AD-7203S

Příspěvekod mafian » 22 lis 2008 19:49

mužeš pálit na jakýkoliv ale bez potisku pokud budeš chtít potis samozřejmě je musíš použít.

cherokee007
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod cherokee007 » 22 lis 2008 19:54

Právě že sem někde čet že to de z datový strany na kterékoliv médium. Ale na verbatim DVD mi to nešlo tak sem se chtěl zeptat jestli někdo nezkoušel normální DVD a nenapsal by mi jakou značku to bere.

mafian
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod mafian » 22 lis 2008 21:49

tuto mechaniku sice neznam ale musí vypalovat na všechna media zkus vypálit dalšíi mě se stává že se to prostě nevypálí a jinak Labelflash je technologie, která umožňuje přímý potisk média již ve vypalovačce. Vyžaduje speciální typ médií (není kompatibilní s LightScribe) a nevyužívá žádných chemických barev, nýbrž schopnosti laseru měnit stav speciálních látek na potiskové straně média. Po vypálení dat tedy jednoduše otočíte médium v mechanice a pomocí speciálního softwaru na médium vypálíte libovolný text či vlastní obrázek.tudíž ta technologie nemá s datovou částí co dočinění.A jakej softwar používáš na vypalování?

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 23 lis 2008 09:58

Měly by jít jakékoliv DVD či CD které mechanika podporuje.Problém je však to,že některým mechanikám určitá DVD "nechutnají " . Dlouhodobě jsem používal DVD-R Verbatim a bez problémů,Pak jsem přešel na levnější značky Emtec a Benq-taky bez problémů.Minulý týden jsem koupil opět Verbatim a všech 10Ks mi vypalovačka LG nevzala.V druhém PC mám vypalovačku Samsung a tam jely bez problémů..Možná nějaká vadná série.Takže to chce zkoušet a pak těch,které jsou bez problémů koupit více.Někdy se totiž stává,že i méně kvalitní DVD,třeba zn. TESCO jede bez potíží a naopak Verbatim (což je v médiích pojem)nejede.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

cherokee007
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod cherokee007 » 23 lis 2008 10:16

Technologie Lableflash umí pálit i do datové části a já se ptám, které značky to bere a zapisuje do té datové části děkuji.

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 23 lis 2008 12:41

Pravda je někde uprostřed, umí popasat DVD z datové části, ale kvalita nic moc, zvláště obrázků.
LabelFlash je nástupcem technologie Disc T@2 a slouží k popisování DVD médií přímo ve vypalovací mechanice, pomocí jejího laseru, CD ale popsat nelze. Pro popisování je zapotřebí mechanika a program, které podporují tuto technologii a DVD médium, buď s podporou LabelFlash, kde se text a grafika zaznamenává do popisové vrstvy, nebo obyčejné DVD, kde se vetšinou popisuje okraj datové vrstvy za zapsanými daty. Takový popis potom vypadá jako hologram, a protože není na povrchu disku nehrozí mu odření ani zničení.

cherokee007
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod cherokee007 » 23 lis 2008 13:55

amaroun píše:nebo obyčejné DVD, kde se vetšinou popisuje okraj datové vrstvy za zapsanými daty. Takový popis potom vypadá jako hologram, a protože není na povrchu disku nehrozí mu odření ani zničení.
Přesně tohle mám na mysli vzal sem DVD od verbatimu a neslo mi to tak se chci zeptat jak to udelat aby mi to slo nebo jako media mam pouzit. diky

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”