ESET SMART SECURITY Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

La_da
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

ESET SMART SECURITY  Vyřešeno

Příspěvekod La_da » 23 lis 2008 08:45

Prosim oradu jak dostat z kompu tohoto smejda. Normalne jsem Eseta odinstaloval, procistil regclenerem, Tuneupem, Ccleanerem, potom rucne v regeditu ale stale ho mam v "Pridat ubrat programy". Po nainstalovani na PC jsem zjistil ze prestal fungovat Viphone (prg na telefonovani) a neslo provest aut. opravu pripojeni v Pripojeni k mistni siti, nemohl jsem to nijak opravit stale to hlasilo ze je chyba pri cisteni v pameti DNS, az jsem tedy musel obnovit system pred instalici Esetu a pak se to rozbehlo, tedy ty opravy, Viphone stale nic.Viphone hlasi ze nema pristup k aplikacnim souborum, zkousel jsem telefonovat z jineho pc a tam vse bezi normalne. V Pridat odebrat nelze spustit odinstalaci, je tam pouze info, ze to zabira 30,09 MB a JE POUZIVAN ZRIDKA. Pokud se ho snazim odinstal. v TuneUpu tak to napise ze sitovy prostredek neni k dispozici. Pokud dam tento odkaz zobrazit v prikazovem radku, tak se zobrazi cesta :C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe /I{E119CFEB-403A-4B26-A850-4362CC03F4DF}, ale na teto adrese nic takoveho nenajdu. Pri pouziti ctrl+alt+del, najdu spusteny msiexec.exe - dam ukoncit a stale nic, porad to nejde smaznout. Nesetkal jste se s tim nekdo? Z tech. poradny na Esetu nikdo nereaguje, tak nevim co s tim.

Reklama
Mirek1
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: ESET SMART SEKURITY

Příspěvekod Mirek1 » 23 lis 2008 10:04

Tak že popořadě.Jakej máš OS a je potřeba restartovat PC.Povídej,spíše piš no :D
Ovšem teda nepíšeš že si restartoval,to antivir chce,že..

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 23 lis 2008 11:10

mě se na odinstalaci nejvíce osvědčil Smarty Uninstaller Pro 2007. stáhni si jeho trial verzi a nainstaluj. po spuštění ti proskenuje PC a nejde všechny nainstalované programy a aktualizace a můžeš je libovolně odinstalovávat. buď normálně a nebo silou. smaže pak po té odinstalaci i registry a zástupce atd. tak zkus silou odinstalovat ten ESS
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

La_da
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod La_da » 23 lis 2008 11:31

Mirek1 píše:Tak že popořadě.Jakej máš OS a je potřeba restartovat PC.Povídej,spíše piš no :D
Ovšem teda nepíšeš že si restartoval,to antivir chce,že..

Takze mam XP a ted jsem zmenil nejake hodnoty pri prohledavani v registrech a naslo to 550 prorostlych esetu do ruznych registru...... Tak jsem nahodne asi 150 vymazal a eset sel odstranit - tedy smazat ze seznamu pridat odebrat. Restartnul jsem a byl tam znova, tak jsem smaznul zase asi 20 hodnot a zmizel nadobro, pouze je zazranej porad do systemu. Jinak mam ted aviru.

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 23 lis 2008 11:39

zmenil nejake hodnoty pri prohledavani v registrech
-------------------------------------------------
Ptám se,jaké hodnoty si změnil?včera sem ho odinstaloval a taky se hrabu v registrech(docela rád)
Jedu přes REGEDIT(windows)a spustu dalších čističů.

La_da
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod La_da » 23 lis 2008 11:47

Mirek1 píše:zmenil nejake hodnoty pri prohledavani v registrech
-------------------------------------------------
Ptám se,jaké hodnoty si změnil?včera sem ho odinstaloval a taky se hrabu v registrech(docela rád)
Jedu přes REGEDIT(windows)a spustu dalších čističů.

Delal jsem to pomoci Tune upu a pri vyhledavani jsem zmenil hodnoty pro vyhledani retezu eset na hodnoty cely klice, cast retezce atd az to zacalo hledat v celych retezcich a v celych registrech. Ten tuneup ma vyhodu, ze po celou dobu hrabani v registrech zalohuje kazdou polozku, kterou menis a potom je pri chybnem hrabnuti muzes jednim klikem vratit vsechny zpet.

La_da
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod La_da » 23 lis 2008 11:49

memphisto píše:mě se na odinstalaci nejvíce osvědčil Smarty Uninstaller Pro 2007. stáhni si jeho trial verzi a nainstaluj. po spuštění ti proskenuje PC a nejde všechny nainstalované programy a aktualizace a můžeš je libovolně odinstalovávat. buď normálně a nebo silou. smaže pak po té odinstalaci i registry a zástupce atd. tak zkus silou odinstalovat ten ESS

Uz by ho asi nenasel a znova si ho tahat do pc se me nechce.

La_da
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod La_da » 24 lis 2008 17:55

La_da píše:
memphisto píše:mě se na odinstalaci nejvíce osvědčil Smarty Uninstaller Pro 2007. stáhni si jeho trial verzi a nainstaluj. po spuštění ti proskenuje PC a nejde všechny nainstalované programy a aktualizace a můžeš je libovolně odinstalovávat. buď normálně a nebo silou. smaže pak po té odinstalaci i registry a zástupce atd. tak zkus silou odinstalovat ten ESS

Uz by ho asi nenasel a znova si ho tahat do pc se me nechce.

Tak z Esetu dnes dosla nejaka utilita na procisteni systemu, tak jsem pouzil a nic dalsiho to nesmazalo. Takze diky za reakce a budu pokracovat v pomalem rucnim cisteni.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”