Tyto tlustě označené programy vyzkoušej na Jottiscanu:
C:\PROGRAM FILES1\MOBILE~1\SMARTS~1\SCHEDULE1.EXE
C:\Program Files\VIA Technologies, Inc\VIA Audio Driver Setup Program\AudioDeck\AudioDeck.exe
C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\YDP\USERACCESSMANAGER\useraccess.exe
Na disku dej vyhledat a vyzkoušej i toto:
FotoStarPhotoUploader.dll - nejspíše bude ve složce Windows, nebo Windows/System32
Fixni v HJT:
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = about:blank
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = about:blank
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = about:blank
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
Pokud jsou ty nahoře označené soubory čisté(not found), tak fixni jen ty 4 řádky a je hotovo. Pokud budou zavirované - napiš který a budem pokračovat.
Nemožnost přístupu na SD kartu fotoaparátu (vyřešeno)
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jednak se koukni, jestli máš v Možnostech složky nastaveno zobrazování skrytých a systémových souborů a složek, a ten schedule .exe jsem doplnil sám, protože v logu je ten název neúplný (dosovský)
C:\PROGRA~1\MOBILE~1\SMARTS~1\SCHEDU~1.EXE
Takže to může být i něco podobného.
Vyzkoušej i funci Hledat.
C:\PROGRA~1\MOBILE~1\SMARTS~1\SCHEDU~1.EXE
Takže to může být i něco podobného.
Vyzkoušej i funci Hledat.
Musel jsem odejít takže až teď jsem to projel.
schedulesync.exe je čistý
FotoStarPhotoUploader.dll je ve složce C:\Windows\Downloaded Program Files\Conflict.1\
???
a jotti mi u něho hlásí
Status:
MIGHT BE INFECTED/MALWARE (Sandbox emulation took a long time and/or runtime packers were found, this is suspicious. Normally programs aren't packed and don't force the sandbox into lengthy emulation. Do realize no scanner issued any warning, the file can very well be harmless. Caution is advised, however.)
schedulesync.exe je čistý
FotoStarPhotoUploader.dll je ve složce C:\Windows\Downloaded Program Files\Conflict.1\
???
a jotti mi u něho hlásí
Status:
MIGHT BE INFECTED/MALWARE (Sandbox emulation took a long time and/or runtime packers were found, this is suspicious. Normally programs aren't packed and don't force the sandbox into lengthy emulation. Do realize no scanner issued any warning, the file can very well be harmless. Caution is advised, however.)
Jo taky jsem si říkal pryč s ním. Je to nějaký pozůstatek k uploadování fotek do labu Fotostar
. Schedulesync je k Mobilephonemanageru od siemense, audiodeck bude nejspíš něco se zvukem :-) Ten useracess.exe nevím. V dokumentu ve složce je toto INSTALLATION OF SECUROM USER ACCESS MANAGER. Securom je ochrana proti kopírování disků od Sony ne?
Totiž to PC není moje. Mám ho půjčené od švagra, takže se mi v tom nechce moc rýpat (reinstal atp...) D.

Totiž to PC není moje. Mám ho půjčené od švagra, takže se mi v tom nechce moc rýpat (reinstal atp...) D.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”