Příspěvekod besst » 19 lis 2008 18:05
tak mám ještě info od známého, co si koupil přesně tu samou sestavu... jako multimediální stanice je to vynikající set, co se týká her, tak říkal, že nemá problém si zahrát jakoukoliv hru současnosti na maxi detaily... včetně tý hry Crysis... CPU utáhne spuštěnou hru, a zároveň prý má spuštěné některé další kopírovací aplikace.. co se týká grafiky, tak požitek ze hry je více než výborný, jistě víte, že Crysis má nádhernou grafiku... jediná věc s čím prý má problémy je trošku větší hlučnost.. ale jak jsem psal někde výše, tak stačí akorát dobře umístit bednu a je po problémech...
co se týká mě, i já si rád zahraju něco, co je graficky na špičkové úrovni a když se k tomu přidá super zážitek, tak proč nejít zrovna do této sestavy......

Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium