Prosím o pomoc s upgrade ovladačů zkoušel sem je hledat Googlem ale nějak se v tom motám. Stačí doporučení kde stáhnout poslední verzi
HD - Samsung 0812N
Řadiče IDE ATA/ATAPI
- Intel(r) 82801BA ULTRA ATA Controler
- Primari IDE Chanel verze nainstalovaného ovladače Intel 6.20.2014.0
- Secondari IDE Chanel instal verze Intel 6.20.2014.0
Řadiče sběrnice USB
- Kořenový rozbočovač USB Instal verze Microsoft verze 5.1.2600.0
Síťové adaptéry -
- Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC
Upgrade ovladačů
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Upgrade ovladačů
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Upgrade ovladačů
Toto vše jsou ovladače dodávané se základní deskou na CD. Tedy je musíš nejspíše hledat na stránce výrobce základní desky, zda vydal novější verzi některého z ovladačů. Jakou máš základní desku neuvádíš, tak těžko radit. Jaký je důvod, že hledáš novější ovladače, něco neběhá jak má? Jedno z pravidel říká, pokud zařízení funguje jak má a nepotřebuji nějakou funkci, která chybí, není třeba nic měnit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžeš zkusit program DRIVER SCANNER. Mám ho a ten ti v pořádku najde a nainstaluje nejnovější ovladače k veškerému HW.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
Pic píše:Jedno z pravidel říká, pokud zařízení funguje jak má a nepotřebuji nějakou funkci, která chybí, není třeba nic měnit.
to bych zase netvrdil tak stoprocentně, protože většinou novější ovladače ke gk navyšují výkon té karty
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Já používám DriveMax a taky s ním nemám problém, našel mi všechny ovladače co jsem potřeboval.
PC: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, AMD Phenom II X3 720 @ X4, CM Hyper 212 Plus, Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL8,
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kluci dík zítra na to juknu jedná se o PC v práci a měnil sem tam standardní monitor za LCD ADI a když už sem byl v ovladačích chtěl sem se kouknout i po ostatních bo tam je win XP SP 3 a ovladače z roku 2001 a zdálo se mi to trochu nepoměr. Ovladače které tu chybí se mi povedlo buď najít nebo byla dostupná aktualizace přes správce zařízení a internet.
Juknu se jakou to má základovku a zkusím zapátrat znovu.
Juknu se jakou to má základovku a zkusím zapátrat znovu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3043
-
od petr22