Dobrý den, omlouvám se, že Vás takto obtěžuji, ale už nevím, kde hledat pomoc.
Mám dva problémy, ale ani jeden nemohu vyřešit:
1) Zobrazení hlavní stránky Seznam.cz
Používám Internet Explorer, před časem mi přestala nabíhat hlavní stránka Seznamu. Dostanu se na ni přes spolužáky.cz nebo lidé.cz a to ještě někdy. Internetový prohlížeč zamrzne a musí se ukončit. Nechápu jaká chyba vznikla, protože ať dám jakoukoli jinou stránku, najede během 5ti vteřin. Akorát Seznam.cz zlobí. Když jsem psala na podporu Seznamu, bylo mi sděleno, že u nich chyba není, že je chyba v poskytovateli. Bohužel to nechápu - kdyby byla chyba u poskytovatele, nešel by internet vůbec, nebo se mýlím.
2) Přesměrování z jedné e-mailové schránky do druhé
Bohužel si nejsem vědoma, že bych si nějak přesmělovala schránky, ale oni se tak chovají. Mám e-mailovou schránku na Seznamu i Centru. Když si pošlu něco z pracovního e-mailu na Centrum (dvorka.l@centrum.cz), zpráva se mi na tomto mailu vůbec neobjeví, ale dorazí mi do schránky na Seznamu (wodoo@seznam.cz). Jak je vidět, ty adresy jsou úplně odlišné, takže chyba v přepsání není. I když jsem se koukala do nastavení e-mailu na obou stránkách, oba e-maily jsou v nastavení, že nejsou přesměrované. Bohužel to opravdu nechápu a na tento dotaz mi nikdo neodpověděl (ani Seznam ani Centrum).
Přiznávám, že tyto problémy nejsou životně důležité, ale přesto by mě zajímalo čím to je.
První problém jsem dočasně vyřešila tak, že jsem do pc nainstalovala Firefox, kde seznam nabíhá okamžitě, ale bohužel jsem zvyklá na záložky v Exploreru. Druhý problém zatím neřeším, zašlu na Centrum.cz vyzvednu na Seznam.cz - hlavně, že to dojde alespoň tam.
Explorer a e-mail Vyřešeno
Re: Explorer a e-mail
Zdravím.
Když jsem začal číst, hned jsem vám chtěl poradit stáhnout si FireFox / Operu. To jste už tedy udělala.
Ad. záložky: Záložky jsou i ve FireFoxu - nový panel otevřete klávesovou zkratkou CTRL+T; popř. pokud se vám více líbí tlačítko, tak klikněte pravým tlačítkem např. na ten domeček, dejte Vlastní... a levým tlačítkem uchopte tlačítko Nový panel a přetáhněte si ho na místo, kde se vám bude nejvíce líbit. V IE je tuším otevření nové záložky hned vedle stávající záložky. Pokud máte ve firefoxu otevřeny alespoň 2 záložky, zobrazí se vám na nové liště, na kterou když 2x poklikáte, otevře se nová záložka.
(Nejspíš máte firefox verze 3, takže tam moc nevím, jak to vypadá, mám verzi 2).
Pokud máte otevřenou pouze jednu záložku (resp. jednu stránku) a zmiňovanou lištu tam zobrazenou nemáte, dejte Nástroje->Možnosti->záložku Panely-> a zaklikněte možnost "Vždy zobrazovat lištu s panely".
Snad je to aspoň trochu srozumitelné.
Když jsem začal číst, hned jsem vám chtěl poradit stáhnout si FireFox / Operu. To jste už tedy udělala.
Ad. záložky: Záložky jsou i ve FireFoxu - nový panel otevřete klávesovou zkratkou CTRL+T; popř. pokud se vám více líbí tlačítko, tak klikněte pravým tlačítkem např. na ten domeček, dejte Vlastní... a levým tlačítkem uchopte tlačítko Nový panel a přetáhněte si ho na místo, kde se vám bude nejvíce líbit. V IE je tuším otevření nové záložky hned vedle stávající záložky. Pokud máte ve firefoxu otevřeny alespoň 2 záložky, zobrazí se vám na nové liště, na kterou když 2x poklikáte, otevře se nová záložka.
(Nejspíš máte firefox verze 3, takže tam moc nevím, jak to vypadá, mám verzi 2).
Pokud máte otevřenou pouze jednu záložku (resp. jednu stránku) a zmiňovanou lištu tam zobrazenou nemáte, dejte Nástroje->Možnosti->záložku Panely-> a zaklikněte možnost "Vždy zobrazovat lištu s panely".
Snad je to aspoň trochu srozumitelné.
- Toreto
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám stejný problém jako ty vyřešil jsem ho mozillou. 

„Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární,“ Kim Dotcom
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jakou verzi máš IE , může to třeba způsobovat bug v nějaké staré verzi. Ale spíše bych byl pro řešení stylem nainstalovat Operu a mít pokoj. Kdysi jsem IE používal ,ale jenom velmi krátce ,než se mi pomocí něho nastěhovalo do pc hodně potvůrek. 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Používám IE 7.
Takže tento problém vyřešen, děkuji všem. Poradíte mi prosím někdo ještě s tím e-mailem?
Takže tento problém vyřešen, děkuji všem. Poradíte mi prosím někdo ještě s tím e-mailem?
S tím mailem mě nic nenapadá, slyším to poprvé.
- Toreto
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám 7 a vyřešil jsem to tou mozillou tu asi doporučuji.
Naposledy upravil(a) Toreto dne 28 lis 2008 10:40, celkem upraveno 1 x.
MS Windows XP Professional + SP3 - CZ
IE 6.x
žádný problém se Seznamem nepozoruji, samozřejmě to nechce mít v PC nějaké viry ...

IE 6.x
žádný problém se Seznamem nepozoruji, samozřejmě to nechce mít v PC nějaké viry ...

- Toreto
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já už ho mám čistej ale furt nic byl tam jenom červik a ten byl včera čerstvej. Ale ESET si s ním poradil.
- Toreto
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Explorer a e-mail Vyřešeno
zkus ovládací panely- možnosti internetu- otevřít záložku upřesnit a dole máš obnovit a už jenom vynulovat spustíš IE a nastavíš si ho znova mě to pomohlo.