Teplovodivá pasta
Teplovodivá pasta
Ahojte, jednoduchý dotaz - mám boxovaný chladič a zdá se mi, že té pasty je tam málo. Může se tam přidat jiná? A nebo to bude dělat bordel?
MB: ASUS Striker II Formula, CPU: Intel Core™ 2 Duo 3,16GHz, CPU Cooler: Zalman CNPS8700 LED, RAM: 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR II, GPU: ASUS ATI Radeon HD 5770 DDR3 1GB, HDD: WD CG 500GB SATA 300, HDD2: WD CG 2TB SATA 300, Zdroj: Corsair 650W
Re: Teplovodivá pasta
no hlavně tu starou sundej pryč třeba ubrouskem setři (pude to těžko) a dej tam jinou ale chce to tenučkou vrrstvu tak 0.1mm prostě tam prcni doprostřed IHS procesoruněco jako 0,5cm kdyby si odlomil z tužky:-D:-D:-D a to rozetři heatsinkem chladiče na tenkou vrstvu po celý ploše
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak poznáš, že je na procesoru málo pasty, když je na něm umístěný chladič?
Pasty tam stačí mít trochu. Nemusí to být namazané jako máslo na chlebu.
Vždy, pokud sundáš chladič z procesoru, je nutné starou pastu z procesoru a chladiče důkladně vyčistit. Poté nanést novou. Nikdy nedávej novou pastu na tu starou, seschlou ...
Pasty tam stačí mít trochu. Nemusí to být namazané jako máslo na chlebu.
Vždy, pokud sundáš chladič z procesoru, je nutné starou pastu z procesoru a chladiče důkladně vyčistit. Poté nanést novou. Nikdy nedávej novou pastu na tu starou, seschlou ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Asi jsem to blbe napsal - mam NOVY boxovany chladic a je na nem od zakladu ta pasta, ale zda se mi, ze ji je tam malo, ze se to nerozetre po cele plose procesoru. :)
Tak nevim, jestli ji tam mam nechat a jenom pridat "do poctu" dalsi pastu, nebo to cele utrit a dat tam jenom tu novou.
Tak nevim, jestli ji tam mam nechat a jenom pridat "do poctu" dalsi pastu, nebo to cele utrit a dat tam jenom tu novou.
MB: ASUS Striker II Formula, CPU: Intel Core™ 2 Duo 3,16GHz, CPU Cooler: Zalman CNPS8700 LED, RAM: 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR II, GPU: ASUS ATI Radeon HD 5770 DDR3 1GB, HDD: WD CG 500GB SATA 300, HDD2: WD CG 2TB SATA 300, Zdroj: Corsair 650W
tak box chladiče stojí celkově zaprd ale rozhodně tomu pomůžeš když starou sundáš a dáš novou hlavně to nemíchej a nedávej toho tam moc
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Pohlaví:
Té pasty se tam opravdu dává velmi málo - je tam jen proto aby zakryla mikrosopické nerovnosti CPU a chladiče, ale je třeba aby bylo stejnoměrně nanesena po celé ploše. Dělej to opatrně ať něco okolo ne....š. Už si tím pár lidí zlikvidovalo procák.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1723
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 20:08
-