Last.fm- prepinani uctu Vyřešeno
Last.fm- prepinani uctu
Ahoj. poradili byste mi prosim nekdo s nasledujicim problemem? Zaregistroval jsem se na Last.fm a do winampu nainstaloval plugin, ktery sleduje vsechny pisnicky ktere posloucham pres winamp a tyto informace shromazduje k memu uctu. Ja vsak posloucham ve winampu na dvou mistech: o vikendech doma a pres tyden na koleji. Mam tedy nainstalovany ten plugin do winampu na obou pocitacich abych mel opravdu presny prehled. Kdyz jsem ale na koleji tak na pocitaci co mam doma posloucha jeste sestra. Ja bych ale nechtel aby se mi jeji odposlouchane pisnicky michaly k memu uctu. nevite jak to udelat? nemela by se treba taky zaregistrovat a nejakym zpusobem prepinat ucty? doufam ze jste pochopili co mam za problem 

Re: Last.fm- prepinani uctu
Účty můžeš přepínat v tom staženém softwaru, který ti běží v Tray (u hodin, taková ta kulatá ikonka - defaultně červená) - poklikej na to 2x a dej v menu Account a tam můžeš přepínat.
Re: Last.fm- prepinani uctu
a bude to urcite fungovat to prepinani? opravdu to pak bude pricitat pisnicky k danemu uctu? mas to vyzkousene?
Re: Last.fm- prepinani uctu Vyřešeno
Vyzkoušené to nemám, ale jen tak pro srandu králiků to tam asi nebude :) No vždyť to zkus :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4250
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26