wifiroouter a pripojeni na net
wifiroouter a pripojeni na net
Dobrý den, potřeboval bych radu ohledne připojeni na net pomocí wifi. Mam pripojeni pres kabel ke stolnímu PC, koupil sem si notebook a wifirouter abych mohl pripojit notebook pomocí wifi. stolní PC je pripojeno pres router furt na kabel. Vše funguje v pohodě do chvíle, než se zapne právě stolní počítač, protože pote me přestane fachat net přes wifinu a nejde se k síti připojit. Občas po nekolika minutách a 20ti pokusech se připoji, ale jen na chvilku, pri odpojeni a zpetnem pokusu se připojit zase nejde. Zkoušel jsem i vypnout filtrovani MAC adres. Jsem lama a tak prosím o radu. dik.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: wifiroouter a pripojeni na net
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
jaký máš wifi router?
jaký máš wifi router?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
wifirouter: TP-LINK TL-WR542G
Dobrý den , používám stejný typ wifiroouteru a jsem s ním spokojený, pužívám filtrování MAC adres a pro bezpečný wifi přenos šifrování, dále jsem SSID sítě skryl a i přez všechny tyto záležitosti jsem nezaznamenal žádné výpadky wifi sítě. Zkuste roouter restartovat do továrního nastavení a poté skusit roouter opět nastavit. Roouter též přiděluje IP adresy, zkontrolujte zda není stejná IP adresa na připojení LAN (kabel) a wifi (WLAN).
Asus P5E3, Intel Core 2 Duo E8400,Seagate 500GB ST3500320AS SATA-3G 32MB cache, Ati HD3870 512MB DDR4, 4x Corsair XMS3 DHX 1024MB 1333MHz DDR3,Logitech G15, Vista Ultimate x64
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3105
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 19
- 4125
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5039
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3447
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5060
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-