Můj web: eldiablo.webz.cz

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

jiribori
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jiribori » 28 čer 2006 20:44

Já to zkoušel a ikonky na monitoru jsou šíleně malý - zůstavám u 1024x768 :lol:

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 28 čer 2006 21:11

jiribori píše:Já to zkoušel a ikonky na monitoru jsou šíleně malý - zůstavám u 1024x768 :lol:

1280x1024 je tak až od 19" CRT nebo 17" LCD já sám na 17" CRT používám 1024x768 podle mě je to optimum i když znám pár jedinců co buď používají 800x600 na 17" CRT nebo 1024x768 na 15" CRT takže buď mají ikony jako kráva nebo pro změnu nejsou téměř identifikovatelné! :lol:

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 28 čer 2006 21:28

80x600 používá jedna kolegyně u nás v práci, má zrakovou vadu, co víc dodat

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 28 čer 2006 21:34

No znám jednoho co používá na 21" CRT 640x480 ale je skoro slepý takže tam je to nutnost. Jo a ještě to čte lupou! Přesto vytvářel různé grafy a další věci což sem dost čuměl. Sám bych s tím měl co dělat. Ale když je dost času a trpělivosti....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: Můj web: eldiablo.webz.cz

Příspěvekod El Diablo » 07 pro 2008 11:38

Původně byl můj web na xhostingu, ale když zrušili free verzi vrátil sem se na web zdarma, už je to nějaký pátek a tady sem to zapomněl updatovat. Protože sem si včera(dnes) v noci trochu pohrál s designem a zlepšil čitelnost, očekávám tudíž, vaši kritiku. Určitě je ještě co zlepšovat. BTW neupravené stránky půjdou nejspíš pryč a nahradí je něco jiného... :wink: http://eldiablo.webz.cz/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 07 pro 2008 17:36

Nic žádné připomínky? (píšu hlavně abych se dostal do top 20)

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 07 pro 2008 17:42

El Diablo
Na úplně první pohled to není zlé.
Přesto mám dost vážných námitek:
  1. Menu pomocí obrázků? A co když se mi nenačtou? Pak v případě hlavní stránky vidím… ehm… nic. Doplň si alty (jako je máš na dalších stránkách).
  2. Červená (aktivní) položka menu je dost nečitelná
  3. Stránky jsou psané česky; angličtina v menu proto vypadá hodně trapácky.
  4. Pozadí hlavního bloku bych nechal na všech stránkách stejné; ta tmavožlutá, co ji máš na úvodní stránce a na kuchařce, mi k okolnímu dřevu pasuje nejlíp.
  5. Nemáš určené písmo pro <body>, v čehož důsledku prohlížeče zobrazují nehezké výchozí patkové. Zkus si do sekce <head> přidat násedující kód:
    <style type="text/css"> body {font-family: 'DejaVu Sans', Verdana, sans-serif;} </style>
    a uvidíš, jak to prokoukne.
  6. Dnes je Neděle 7. 12. 2008, svátek má Ambrož a Aenjamín
    Ale fuj – opravdu tam musíš mít takové smetí? K čemu je to dobré než k machrování? Kdo si na tvé stránky přijde pro takovou informaci? Když chci vědět datum a svátek, je několik rychlejších způsobů a nevěř tomu, že budou lidi na tvůj web chodit právě pro tuto informaci.)
  7. Stránka http://eldiablo.webz.cz/pages/downloads.html se mi nějak nechce pořádně načíst.
  8. Kód je dost zoufalý – prehistorické značky, vlakový design (<tr><td><td><td>…) a tuny naprosto zbytečného javascriptu.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 07 pro 2008 17:59

1-2-3. Stejně se je chystám zrušit...
4. To sem právě chtěl vědět, která se jak bude líbit a taky záleželo kam sem se trefil při výběru odstínu... :)
5. Vyzkouším.
6. Nebral sem to jako machrování, jen sem to viděl jinde tak sem to tam dal taky. V podstatě je to pozůstatek z doby kdy na stránkách ještě skoro nic nebylo, můžou zrušit, stejně to akorát to zdržuje při editaci indexu...
7. Webzdarma dnes nějak blbne včera to fungovalo bez problémů
8. No ona ta stránka je už prehistorická...<tr><td> se vztahují více méně právě k tomu javascriptu... BTW co můžeš chtít od někoho kdo k tomu dostane tak 2x do roka :lol:

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”