problém s uživatelkými účty Vyřešeno
problém s uživatelkými účty
Mám dotaz. když sem běžný uživatel je nějáká možnost bez toho abych se "vloupal" k adminovi stát se adminem??vim že mě to šlo přes nouzový režim ale ten se z neznámého důvodu nechce zobrazit takže ted tápám co s tím poradte prosím. 

-
- Pohlaví:
Re: problém s uživatelkými účty
Tak znova, sice je ten tvůj dotaz trochu nesrozumitelný, ale možná ho chápu - jenom nevím, co mysliš pod pojmem běžný uživatel. Pokud ty jsi třeba Host a táta je Administrátor, pak bez nějakého vloupání, či obejití pravidel se Adminem nestaneš. Ne-že to nelze, ale zde ti nejspíš nikdo neporadí.
Já jsme normální User...a právě mě štve že mě počítač nepustí do nouzového režimu, kde sem dříve vytvořil dalšího správce a pak přes něj udělal správce svůj nynější účet. Jenže když sem teď chtěl spustit znovu nouzový režim, tka mi naběhli nějaký bootovací jednotky nebo co(v tomhle se nevyznám). Co sem se dočetl tak je to způsobeno tím, že sem máčknul klavesu F8 příliš brzo..jenže později už ani zmáčknout nejde(nestalo by se nic). Takže sme celkej bezradnej, jelikož z normálního účtu User se nedás tím nic udělat(příkazový řádek)..jestě je tady možnost na uvodní obrazovce profilů Ctrl+Alt+Del a naběhne mi obrazovka a tam by se dalo dostat pres administratora...jenže mi to napíše přistup odepřen

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
normální user = účet s omezenými pravomocemi? no nějaký důvod to musí mít, že ti rodiče vytvořili účet s omezením, né? je jedno, kdy mačkáš F8. hlavně když je to před bootovací obrazovkou XP (jak tam běhá ten modrý pruh)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No tak to je samozřejmě s tou F8. Lae mě se prostě nezobrazí nabídka přechod do nouzového režimu 

-
- Pohlaví:
V dnešní době se málokdy stane, že by taťka vyhrál (jelikož mládež přechytračí kdeco), ale tentokrát se to zřejmě povedlo.

No spíš je to zrada od kompu v jeho prospěch
...tkaže nevíte čim to je že nejde spusti?
.

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tohle mi nepříjde jako zásah otce. přece při zapnutí PC nemůže vědět, kdo ho zapnul a proto do Nouzového režimu by měl pustit každého 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
To je pravda. Neni mozné že táta nějak změnil přístup do nouzového režimu(třeba pres jinou klávesu)?? 

-
- Pohlaví:
To je zajímává otázka. Sám jsem jsem chtěl položit dotaz proč se nemůžu už 14 dní dostat přes F8 do nouzáku - nefunguje to a jsem jediný na PC. Něco se tam přepsalo a pokud je to takto možné, pak proč by se nedala F8 vyměnit za jinou kombinaci?
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nestačilo by ti prostě zjistit jeho heslo?
Everybody lies so don't trust anyone. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7827
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
- 4
- 3387
-
od lukas222