Příspěvekod Tomina » 14 pro 2008 22:32
No je fakt, že LENOVO je vzhledově nic moc, to spíše ty levnější modely,které jsou alepsoň lesklé,ale co se týká kvality, stále si drží stopu. Jde o to, že dříve to bylo IBM poté IBM/LENOVO, kdy IBM stále LENOVO hlídal, zda dělá opravdu klasickou IBMťáckou kvalitu a nyní je to už jen LENOVO, což jsou mj. číňani. Ale co se dnes nedělá v číně, že ? Já osobně vidím LENOVO jako jedinou alternativu, viděl jsem školení, kde přišel chlápek, položil LENOVO na zem, stoupl si na něj a začal na něm skákat, poté vzal sklenku vody a polil ho, vše v zapnutém stavu. Nic se tomu notebooku nestalo, poté zvolal, kdo z vás tohle se svým notebookem dokáže ? A už se mu hrnuly objednávky..jde o to, že ty načančané lesklé booky ve stylu Pavillionů můžeš po dvou letech, někdy ani to ne, vzít sprejem. Protože na takovém povchu uvidíš každý škrábanec a věř mi, že mě po roku, jen po roku, slízala barva až na ten černej podklad, a to samé dělají i Fujitsu-Siemens. Proto už nechci žádnou barvu, jen černý tvrdý plast. Nicméně, nebudu tě překecávat, já toho trošku zažil a mám na to názor svůj. Nicméně, DELL a HP je kvalita. I výbava je dobrá, ale jen u některých modelů..rozhodně se vyhni Toshibám, které se zhoršili (potvrzeno od soudního znalce v oblastni výp. techniky) a vyhni se i Sonáčům, jejíž Vaia už nejsou, co bývala. Dále se smaozřejmě vyhni ACERům a ASUSům. Fujitsu-Siemens ení špatné, ale zas zálěží na modelu. Co ti rozhodně nedoporučuji, je kombinace CPU AMD Turion a grafické karty nVidia. To ti z notebooku udělá přímotop s tím, že baterka ti u těchto vytápečů nic nevydrží. Dokonce jsem i viděl notebook tak přehřátý, až smrděly plasty..
Já vybírám jen Core2Duo a nějakou ATi-nku...Dobrý Intelácký procesor je C2D P8400