Cau, potreboval bych pomoct. U hodin mi zmizela ikona pripojeni k internetu(ty 2 monitorky) a internet nejede. Vi nekdo co s tim? Mam Win XP SP2. Vcera to bylo v poradku, dnes po zapnuti uz tam ta ikona neni. Dik.
Mozna jeste upresneni, zmizelo totiz i pripojeni k mistni siti v sitovych pripojenich.
Ikona pripojeni u hodin
-
- Pohlaví:
Re: Ikona pripojeni u hodin
Ahoj, myslím, že se to tuřešilo asi před 10 dny. Zmizela ikona (ty dva PC) ze systrai a bylo prázdné i okno Síťová připojení. Musíš přeinstalovat síťovou kartu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
zkus se mrknout v nastavení tlačítka START jestli ta ikona není nastavená na skrývat a nebo ve vlastnostech připojení zaškrtnout znovu Zobrazovat stav připojení
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jo, ta preinstalace. Ja nevim jak, nebo spis mi spravce zobrazi u polozky sitove adaptery akorat Wifi sitovy adapter a 1394 Net adapter. Ja ale myslim, ze ani jedno neni sitovka na kabel RJ45.
Ve spravci zarizeni->sitove adaptery mam Wifi nepripojeno a ten 1394 mam jako pripojeno, jinak tam neni nic vic. Potrebuju zprovoznit sitovku na RJ45.
Naposledy upravil(a) mikeba dne 17 pro 2008 13:26, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ještě by tam měla být tvoje síťovka, takže přeinstaluj ty drivery
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
Tak klikni pravou myši na Wifi-vyber aktualizovat-vlož instal.CD k wifi a nainstaluj to.
Anebo to úplně odeber a po restartu nainstalujWifi znova.
Anebo to úplně odeber a po restartu nainstalujWifi znova.
To jsem zkousel, dal jsem je z cedecka LAN driver. Nainstalovalo se to, ale zadna zmena.
Blue spirit: ja nechci Wifinu, ale sitovku pro kabel RJ45.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
síťovka je integrovaná?napiš jméno základní desky a pohledáme novější drivery
No tak to bude asi problem, everest mi jmeno desky nehlasi, jestli je integrovana to nevim, ale je to v notasu tak mozna jo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2491
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 21:58
-
- 3
- 3499
-
od lubo.
24 říj 2024 00:00
-
- 2
- 3049
-
od Uziv00
11 črc 2024 17:02
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4128
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-
-
- 8
- 3481
-
od Bary-Jan