Ikona pripojeni u hodin
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ikona pripojeni u hodin
tak to je určitě integrovaná, tak název booku postačí (značka a typ)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Tak prosím napiš co tam máš připojený. PC, 2PC -Lan, Wifi ? Jakou máš síťovou kartu. Pokud vím jde ti od internet. Co je to ten kabel RJ45?
-
- Pohlaví:
Měl bys to najít ve Správci zařízení-síťové adaptery.
Notebook je Asus A6T series.
Blue spirit: no mam proste notas a internet pripojeny pres kabel, konektor RJ45,no.
Blue spirit: no mam proste notas a internet pripojeny pres kabel, konektor RJ45,no.
-
- Pohlaví:
No tak nemáš nainstalovanou síťovku, ale to tady píšeme od začátku. Projeď instal CD a tam hledej třeba Ethernet.
Ja uz jsem psal, ze jsem to zkousel instalovat, asi trikrat, ale nepomaha to.
Tak jsem zkusil novou metodu: Dal jsem pridat novy hardware a nainstaloval 2 druhy REALTEK sitovek, uz se mi obe zobrazi ve spravci zarizeni, ale maji tam zluty vykricnik a Kod 10 Zarizeni nelze spustit. Ovladaće jsem nasel a nainstaloval nejnovejsi z roku 2006. Ale porad to nefunguje.
Tak jsem zkusil novou metodu: Dal jsem pridat novy hardware a nainstaloval 2 druhy REALTEK sitovek, uz se mi obe zobrazi ve spravci zarizeni, ale maji tam zluty vykricnik a Kod 10 Zarizeni nelze spustit. Ovladaće jsem nasel a nainstaloval nejnovejsi z roku 2006. Ale porad to nefunguje.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Také ji musíš znova nastavit, když jsi ji nové instaloval. Nebo síťovka odešla do věčných lovišť.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A jak ji mam nastavit?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím, jaké máš připojení a poskytovatele, ale musíš v Start - Ovládací panely - Síťová připojení - kliknout na příslušné připojení a pokud jej tam nemáš, tak musíš vytvořit nové a nastavit Vlastnosti - Protokol sítě Internet(TCP/IP) - nastavit podle údajů, které máš od poskytovatele připojení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
No jo, jenze me to vubec nejde vytvort to nove pripojeni
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže nové síťovky mají žlutý trojúhelník, pak jsi nainstaloval nesprávné ovladače, nebo je síťová karta zakázaná v BIOSu, nebo je vadná. Zkus tam nechat jen jednu, a druhou odstraň a aktualizuj ovladač, ale musíš si najít a instalovat správný ovladač podle základní desky. Pokud máš CD k základní desce, tak je na tom CD, pokud ne, podle desky si jej stáhnout na stránkách výrobce základní desky. Tedy pokud je to integrovaná síťová karta na základní desce.
Mam ji na notasu, takze asi je integrovana, ovladace z CD jsem zkousel, nepomaha, v Biosu neni vubec zminka o sitovkach(je tam jem HDD , DVD mechanika)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2491
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 21:58
-
- 3
- 3500
-
od lubo.
24 říj 2024 00:00
-
- 2
- 3051
-
od Uziv00
11 črc 2024 17:02
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4131
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-
-
- 8
- 3484
-
od Bary-Jan