Pozvánka k vánočnímu chatu. Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Prosím vyberte si nejvhodnější termín zahájení vánočního chatu PC-Help!

Anketa končí za 26 pro 2008 16:43

25.12.2008 v 17:00
9
19%
25.12.2008 ve 20:00
30
64%
26.12.2008 v 17:00
2
4%
26.12.2008 ve 20:00
6
13%

Celkem hlasů: 47

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Pozvánka k vánočnímu chatu.

Příspěvekod Jan Pašek » 21 pro 2008 16:43

Tak jako se scházejí o svátcích rodiny a příbuzní znám i jedno společenství virtuálních kamarádů, kteří mi zatím vždy pomohli pokud sem měl problém s PC. No a pokud se toto společenství nedokáže dohodnout na srazu, tedy na fyzickém poznávání bylo by možná hezké sejít se o vánočních svátcích alespoň virtuálně. Popřípadě pokud by se zadařilo udělat s tohoto vánočního virtuálního setkávání myslím si docela pěknou tradici.
Pomozte prosím svojí účastí zorganizovat "nultý" testovací ročník.

Pro vánoční chat sem vybral http://pokec.centrum.cz/online/mistnosti.aspx?id=6 Konkrétně místnost "Pro hosty - počítače" Přesto že se jedná o místnost s volný přístupem bez nutnosti registrace předpokládám hojnou účast. Prosím vás proto než vstoupíte do našeho společenství ve vybrané chatovací místnosti registrujte se a přihlašte na Atlasu.cz pod stejnou identitou (nickem) jako používáte na PC-Help.cz (předejteme tak zbytečným dotazům "A kterej ty seš?")

Pro ty kteří nechtějí vstupovat do diskuse nebo nějakým způsobem nezvládnou registraci na Atlas.cz - přijďte si třeba jen počíst, pak už se logovat nemusíte ale i tak získáte možnost lépe poznat co jsou ti co vám na PC-Help.cz radí zač.

Pro neregistrované - Pokud vás přece jen bude svrbět prstík váš příspěvek do diskuse musí začínat nickem užívaným na PC-Help.cz jinak budeme váš příspěvek ignorovat. (příklad: "Jan Pašek - Vítám všechny a jsem rád že jste se sešli v tak hojném počtu")
Tip pro neregistrované - Pokud by vás prstíky svrběli více a nechtěli jste se již vracet k registraci - Okopírujte si úvod řádku zprávy do schránky (Ctrl + C) pak stačí jen vložit obsah schránky (Ctrl + V) a dopsat text odpovědi.

V přiloženém hlasování si prosím vyberte datum a čas setkání (chatu). Uzávěrka hlasování proběhne 24.12.2008 mezi 20:00 a půlnocí po té se zde dozvíte konečný termín, který se bude shodovat s většinou hlasů. V případě nerozhodného výsledku si dovolím být neskromný a vybrat termín, který mě lépe vyhovuje. Do doby uzávěrky je povolena možnost měnit svůj hlas - to kdyby vám náhodou nečekaně přijela tetička z Ameriky a vámi označený termín se vám nehodil.

Snad jsem přípravu nepodcenil. Pokud je nějaká opodstatněná technická či jiná připomínka může se o ní ještě pobavit během dnešního večera, pak už z důvodů předejití zmatkům neberu nic.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Pozvánka k vánočnímu chatu.

Příspěvekod karlos » 21 pro 2008 18:11

Já bych měl jednu věcnou. Již jsem to psal Honzovi v PM, budeme se bavit, jako v hospodě, nebo jako na srazu Marků Ebenů? (Marku promiňte :wink: )
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 21 pro 2008 18:17

Pro Karlose - Marka Ebena mám rád, je to chytrej chlap. :D S tím datem jsem vybral 25. tuším v 17 hod. ale osobně je mi to jedno. Záleží na lidech jak mají naplánované svátky, někteří ani nejsou doma.
P.S. Jak se budeme bavit to Karlosi nejvíce záleží na momentální nladě, bral bych tu hospodu.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 21 pro 2008 18:29

karlos píše:Já bych měl jednu věcnou. Již jsem to psal Honzovi v PM, budeme se bavit, jako v hospodě, nebo jako na srazu Marků Ebenů? (Marku promiňte :wink: )

Ještě jednou .. No to je na tobě pokud si chceš kazit firmu mluv klidně jako dlaždič. Zas na druhou stranu tvůj humor musí mít nějakou slovní vůli bo jinak ztrácí osobitost.

A ještě douška: Ostatní si mohou podle tvé mluvy utvořit svůj názor na tvojí osobnost a myslel sem že PC-help má přece jen nějakou úroveň i když takto mluvíš za sebe pořád bohužel presentuješ nás jako komunitu no tak si vyber jak budeš Mluvit "psát".
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 21 pro 2008 18:29

já sem pro hospodu ale o čem se budem bavit to nevím:-D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 21 pro 2008 18:37

zao píše:ale o čem se budem bavit to nevím:-D
Neboj v nejhorším o PC a IT Kdyby bylo opravdu nejhůře pak jednoznačně o počasí.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 21 pro 2008 18:38

Zdravím všechny,
toto pilotní setkání vítám a nenastane-li nějaká neočekávaná událost, rád se na kus řeči zastavím.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 21 pro 2008 18:48

Zase bych to zase tak nedramatizoval. Bude fajn když se třeba jen setkáme, řekneme si ahoj a popřejeme si veselé vánoce. Na žádné vědecké diskuze to nevypadá i když se tu mohou vyskytnout nějaké soukromé "pokecy" o tom či onom. Je-li někdo machr na hry, může se mu dostat spousta otázek z této oblasti a to platí i o ostatních oblastech, ale může se jednat i o naprosto prozaické věci. Jenom to, že se nás tu hodně setká, tak 300 a řekneme si veselé vánoce bude fajn. A to si vůbec nemyslím, že by se pár set PC ......anebo nadšenců mohlo dostat s vánočním přáním do Ginesovi knihy rekordů. :lol:

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 21 pro 2008 19:17

Zrovna stahuju WoW:WotLK přes oficiální downloader, takže nevím, jestli příjdu, ale myslím, že by to mohlo vyjít, teda pokud mě nevtáhne ta hra. :lol:

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 21 pro 2008 19:45

Doufám, že nezapomenu .. rád dojdu :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 21 pro 2008 20:15

Už se těším jak si někdo cizí přivlastní identitu někoho zdejšího a bude se vydávat za něho :lol:
to bude panečku pokec !
ps: škoda že LIVE diskuze nemůže být součástí tohoto fóra - bylo by to jistě jistější :idea:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 21 pro 2008 21:03

vše je předem prodiskutováno s mody a s Ltb jinak původně sem chtěl to samé.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”