Ahoj, tak se na Vás opět obracím s jedním problémem. Přeinstaloval jsem Windowsy. Když se mi to ptalo na vytvoření oddílu atd tak jsem udělal C, ale teď mi to na C ukazuje velikost jen 101GB, i když mám HD 232GB. Nevíte co s tím...?
Díky
Malý pevný disk
Re: Malý pevný disk
Je mozne, ze jsi pri instalaci vytvoril dva logicke disky(treba C a D). Tudiz se podivej do spravce disku (pravym tento pocitac->spravovat->sprava disku. Tam uvidis jestli je tam dalsi disk a pripadne, je-li treba jej naformatovat
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
máš visty nebo xp?? pokud visty tak tam je dobrej disk manager tak k tomu bych ti napsal potom cestu protože z hlavy ju nevím a nebo můžeš stáhnout nějaký program na správu disků např partition magic a tak se kouknout kde se to místo ztratilo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Tak disk 0: základní 232GB
C: 127,99 GB NTSF
V pořádku systém
104,89GB
Nepřiřazeno
C: 127,99 GB NTSF
V pořádku systém
104,89GB
Nepřiřazeno
Naposledy upravil(a) _misa_ dne 22 pro 2008 18:00, celkem upraveno 2 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
XP SP1 neumí víc než 130GB proto máš teď malý disk... Měl si nechat disk beze změn...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Mám XP SP2.... dá se s tím něco dělat.?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve Správě disků klikni pravým myšítkem na nepřiřazené místo na disku a zvol vytvořit oddíl a vytvoř na celém zbytku druhý oddíl a pak jej naformátuj a můžeš jej používat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ovládací panely...nástroje pro zprávu....zprava počítače...zpráva disků.....klik pravým na disk (104 Gb)....nový oddíl....pak postupuj dle programu...to je...velikost oddílu......písmeno jednotky(třeba D) atd.+ Formát oddílu.
Už ti to psal i Pic.
Už ti to psal i Pic.
Ještě dotaz: Nešlo by to přidat přímo k tomu C?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Šlo, ale potřebuješ na to spešl soft typu Acronis Disk Director nebo Partition Magic. Bez nich to jde jedině tak, že to znova přeinstaluješ. (Linux tady nezmiňuju, záměrně)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
El Diablo píše:XP SP1 neumí víc než 130GB
Jakto, že já dřív měl 160GB disk a šel na XP SP1?

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mohl být naformátovaný pomocí nějaké utility nebo XP SP2
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 11196
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
17 bře 2025 11:34