mike007: Tady nejde o chlubení ale o princip, jde o to, že tu nesouhlasím jen s jednou věcí. To, že tu nedáváme návody, jak a kde stáhnout Visty či jiné chápu a je to jedině dobře. Ale tvrdit tu a honosit se tím, že já mám v PC všechno zaplacené, nikdy jsem si byť jedno cédéčko nestáhl, to mě příjde opravdu trapné. Buď ten člověk sám sobě lže a nebo neví co s penězi a nebo má velmi hodné rodiče, kteří mu na to dají..
Prostě a jednoduše, zde se není třeba bát návštěv policie apod. Takže nalhávat si a machrovat před ostatními není dle mě žádoucí. Já to napíšu narovinu, ale návod, kde jsem to všechno stáhl a napatchoval zde neuvidíte, což je samozřejmě dobře. Od toho jsou jiná fóra, kde rozhodně každý z vás, je zaregistrován také
BTW.: bylo tu téma o GTA IV. Silně pochybuji, že lidi, kteří v něm příspívali a hráli tu hru, si jí koupili. Jednak nebyla v té době pro PC k dostání a jednak jsou to docela velké peníze. Tím nechci radit, stahujte, to rozhodně ne..snad někdo pochopí, co jsem chtěl říci..