ČRa (České Radiokomunikace) nejsou 802.cz
Stačí umět číst a vybrat správnou službu. Premium je na platformě ČRa.
Připojení k NETU-jaké? Vyřešeno
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Připojení k NETU-jaké?
No v zásadě je to to samé, pokud budeš u ČRa, nebo u O2 rozdíl pár kaček, pokud budeš na větvi jedinej z ČRa a budeš si myslet, že se na tebe nevztahuje žádná agregace a vedle tebe stovky uživatelů od jiného poskytovatele z nichž polovina budou sosači, jste všichni na jednom laně, jen vám chodí každému faktura s jinou hlavičkou. 

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je to asi o konkurenci,ochotě a odbornosti.Jak jsem psal když je možný aby jeden poskytovatel WiFi dělal připojení jaký mnohdy není ani na kabelu za 300kč a druhý za dvojnásobek peněz dával na ADSL desetinovou rychlost pak je něco špatně.U toho známého za tři dny neklesl download pod 8mega a to vše opravdu za tři sta 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
amaroun: Vykládáš pěkný nesmysly. Bez agregace má připojení málokdo, stojí to šílený prachy. Agregace mezi providery? Kam na to hochu chodíš?
A nemáš pravdu v tom, že není rozdíl, jestli jedeš na vlastní platformě providera, nebo na překupovaném O2 ...

- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No pokud jsi na lince, tedy jako tím myslím kovový drát, tak ta má nějakou kapacitu.Pokud tam bude připojeno mraky uživatelů a linka bude naplno vytížená, určitě to dramaticky nevylepšíš změnou providera, který bude používat stejnou kovovou linku.Nejde tedy o agregaci mezi uživateli, ale o max. kapacitu linky.
To ale není agregace ... nebo nám to tak říkají.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jasně agregace je omezení rychlosti v závislosti na počtu účastníků, ale uplatňuje se ne ve stovkách, ale v desítkách tisíc účastníků, ale pokud ti omezí, těžko ti přijde email, že nastala agregace, ale vem si, mám 8 Mbit a dosahuji tak 6,5 Mbit, budu to reklamovat, no nebudu, protože mi to stačí a navíc 8 Mbit je max. dosažitelná rychlost, ne garantovaná.Důležitý je být spokojený, neměnit providery jak ponožky, protože nemá 8 ale 6 Mbit 

Tak něco kousne režie ADSL, s tím se musí počítat. Zajímavá byla debata uživatelů ADSL od ČRa (snad na www.adsl.cz nebo snad na jejich fóru), co si zvýšili na 20 Mb/s a naměřili si až 27 Mb/s 

- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Že by tajná reklama ČRa
ty uměle vytvořené diskuze

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem si dnes hodinu pročítal různé diskuse a nakonec asi stejně zůstanu u toho našeho WiFi kde jsem.Protože jinde mám za více jak dvojnásobný prachy ještě stejnou pravděpodobnost pomalýho připojení.Navíc už mi to dva dny nekleslo pod 2,5mega tak kdyby to vydrželo

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 3625
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4778
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3276
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 0
- 3004
-
od neytos
06 lis 2024 11:43
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 4932
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”