jak zmenšit image? Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

teajis
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

jak zmenšit image?

Příspěvekod teajis » 26 pro 2008 00:14

Mám menší dotaz,potřeboval bych vypálit image větší než je velikost DVD a nevím jak na to. Mohl by někdo poradit?

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: jak zmenšit image?

Příspěvekod Myloš » 26 pro 2008 00:39

Ten obraz chceš pálit jak? Co má být na výsledném DVD? Soubor s obrazem (iso, nr*, tib…), anebo chceš ten obraz rozbalit a na disku mít normální data?
V prvním případě můžeš buď pálit na dvouvrstvé médium, nebo obraz rozdělit na víc částí (Total Commanderem, WinZipem a podobně), v případě druhém hádám na film, který se na normálnén DVD nevejde – pak buď opět dvouvrstvé médium, nebo komprese např. pomocí DVDShrinku.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 26 pro 2008 00:40

a vpřípadě hry či programu to ořezat ale to sem asi nepatří
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

teajis
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod teajis » 26 pro 2008 00:57

chci to hlavně na hry,jde mi o to abych hru která má kolem 7 GB mohl vypálit a později ji mohl zase instalovat,dvouvrstvým médiím bych se rád vyhnul

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 pro 2008 02:10

To se ale nevyhneš ...

jeronym.skocdolabe
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod jeronym.skocdolabe » 26 pro 2008 07:29

Nezbývá ti nic jiného než ten soubor .iso rozdělit v nějakém programu (winrar, hjsplit ((ten mám nejradši)). Vypálit na dvě dvd. Posléze ho zase přes ten program sloučit v ten onen soubor .iso a je to. :smile:
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 26 pro 2008 10:09

Je to snadné. Otevřeš Total Commander,najdeš ten iso soubor,klikneš na něj.Nahoře zvolíš Soubor-Rozdělit soubor-zvolíš kam se má rozdělený soubor uložit-zadáš velikost (max. je 700MB) a O.K. Pak ty soubory můžeš vypálit na dvě DVD. Na jedno hodíš třeba 1-5 700MB kousků a na druhé zbytek.Pak v počítači opět přes Total Commander dáš Sloučit soubory.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 pro 2008 17:52

1) Nepůjde z něj normálně instalovat

2) Bude se muset přetahovat na hard a tím z něj ukousne místo

3) Vše zabere dost času, Verbatim DVD9 koupím u nás za 35,- Kč

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: jak zmenšit image?  Vyřešeno

Příspěvekod Jan Pašek » 26 pro 2008 18:43

To x ..i pitomí nero povoluje virtuální mechaniku takže ty dva disky spojím a vložím do virtuální mechaniky a instaluji.

Otázka je jestli se už příliš do hloubky nezabýváme návodem k nelegálnímu postupu ukažte mi hru na DVD9 která nemá licenci.
moje konečná odpvěď je ..Jde to ale více zde
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”