Problém s RegCleanerem...
- cranberiss
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Problém s RegCleanerem...
Po nainstalování programu Regcleaner jsem jen změnil jazyk programu a dal Nástroje > Čištění registru > Spustit vše, vypadalo to, že program běží, tak jak má, ale po chvilce (15s) se celý program z ničeho nic vypne, zkoušel jsem ještě Automatické čištění registru, ale dělá to skoro totéž... Zkoušel jsem i reinstall, ale bez výsledků, vím, že exitujou jiné nástroje pro čištění registrů, ale já bych chtěl zrovna tenhle, podle recenzí je super... projížděl jsem i jiné témata s regcleanerem, ale nenašel jsem nic, co by bylo podobné s mým problémem, nevíte jak to vyřešit ?
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s RegCleanerem...
Možná špatná instalačka RegCleaneru. Zkus si to stáhnout jinde.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Najdi si na stranky programu a stahni si jv16 PowerTools, pro regcleaner jiz dlouho neni podpora a program prestal byt vyvijen. Jv16 je taky v cestine, akorat musis po mesici odinstalovat, projet registry a znovu instalovat nebo jeste lepe - zakoupit. Pouzivam v nouzi, kdyz uz nevim kudy kam.
- cranberiss
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
To jsem zkoušel, jak jsem psal reinstall, stáhnul jsem to prvně ze stahuj.cz a potom ze slunecnice.cz ...
Zkusím ten jv16 PowerTools hmm...
Díkec hoši..
Zkusím ten jv16 PowerTools hmm...
Díkec hoši..
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tento program nepodporuje 64-bitové procesory (core2duo a amd X2) a to ani pod WinXP 32bit.
Diskuze http://www.slunecnice.cz/sw/regcleaner/diskuse/
Já osobně nevím.Mám jiné a mazanější čističe.
Diskuze http://www.slunecnice.cz/sw/regcleaner/diskuse/
Já osobně nevím.Mám jiné a mazanější čističe.
Ja mam taky mazanejsi a to Tune up, sice jenom 2007, ale tomuto programu se jen tak neco nemuze rovnat. Mam ho v plne verzi a to, co umi, to umi malo ktery program. Pokud nekdo mate starsi cisla computeru, tak tam je reg.cislo. Drive jsem pouzival system mechanik, ten taky nebyl spatny ale pak se strasne zhorsil a boural system. Ted se rozhoduji mezi jv16/ 2009 nebo Tune up ver.2009 ale asi zvitezi jv16, protoze ucit se anglicky v mych letech uz moc nejde.
. Jinak jsem prisel zkusenostma na to, ze nejlepsi pouzivat pouze jeden program, protoze pri pouzivani vicero programu se snadno zhrouti cely system, takze plati ze MENE JE VICE a to mohu podepsat.

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
a co takhle Ashampoo WinOprimnizer? za směšnou cenu a dokáže podle mě víc jak Tune Up a další programy a je v češtině
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Neznam , kouknu na recenze a pripadne odzkousim. Dik za tip.
Tak jsem to okukoval a ty prog. maji hodne podobna nastaveni ale nejlepe se vetsina vyjadruje o Tune upu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pro mě,jako uživatele obou programů, je Ashampoo v poměru cena výkon naprosto bezkonkurenční. Ashampoo nasadilo super cenovou politiku a jejich programy se krást ani nevyplatí a pokud jsi zaregistrovaný, tak máš ještě další výhody a akce, kde prodávají své programy za 1/2 ceny atd.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Nevim, ale pokud jsem koukal na ceny tak Ash. stal kolem 1500 korun, coz je pomerne dost a jv16 kolem 570 korun a tune. kolem 800 korun, takze politika opravdu zarazejici. 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jako registrovaný mám Ashampoo WinOptimizer za 14$ což je směšná částka. jejich Office 2008 mi teď přišla nabídka za 9,99$ a nevím, kde jsi přišel na těch 1500.na oficiálních stránkách stojí $49.99 WinOptimizer 6 což rozhodně není 1500
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3654
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36