Zdravim vas, potreboval by som pomoc. Ide o pomerne starsiu hru Asterix Mega Madness od Atari. Mam original 4 hry od nich a konkretne s touto mam problem.
Hra mi v pohode fungovala kym som mal staru graficku kartu NVIDIA GeForce 5200 FX, ale teraz ked som si dal novu NVIDIA GeForce 7600 GT tak mi neukazuje nejake textury, konkretne pozadie v menu, alebo uvodne video a cela hra mi ide sekane, sekaju textury a neda sa to hrat.
Skusal som aj zmenit rozlisenie aj moje aj hry, skusal som aj menit kompatibilitu, skusal som aj zmenit farby alebo frekvenciu obrazu alebo niekolko krat preinstalovat hru ale stale nic.
Jedine co ma napadlo je ze mozno ma ta hra samostatny Patch pre taketo typy grafickych kariet. Ale nic som nenasiel a uz som beznadejny, mohli by ste mi pomost?
Asterix Mega Madness Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Asterix Mega Madness
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
jediné, co mě napadá je vyzkoušet starší drivery. s některými staršími hrami mám od nových Catalystů problémy (Mortyr, Mortyr 2)
jediné, co mě napadá je vyzkoušet starší drivery. s některými staršími hrami mám od nových Catalystů problémy (Mortyr, Mortyr 2)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Aha, a vedel by si mi poradit nejaky driver pre moju graf. kartu? Vies ja mozno niesom az tak dobry, preto nechcem nieco dodrbkat 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
mrkni se na stránky nVidie a tam postupně krok po kroku vybereš operační systém - typ karty a nabídne ti to drivery ke stažení a mělo by to nabídnout i ty starší anebo případně použít ty z přiloženého CD. ty by měly být taky starší. případně na nvidia.com mají pod drivery Windows XP/2000 driver Archive a tam mají staré verze ovladačů, tak se mrknout tam 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Vdaka uz mi to fakcii 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Asterix Mega Madness Vyřešeno
není zač
označuji za vyřešené (příště to můžeš udělat i sám tou zelenou fajkou vpravo nahoře
)

označuji za vyřešené (příště to můžeš udělat i sám tou zelenou fajkou vpravo nahoře

ahoj,prosim nevím co mám udělat kdyý mi tahle hra Asterix Mega Madness po nainstalování a pokusu o spuštění píse "Wrong disc inserted" . To CD by nemělo být špatné, dříve fungovalo. Je to hrozně dobrá hra a nikde ani nejde stáhnout, prosím co s tím mám dělat? 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Originálka to asi nebude. Navíc toto je 3 roky staré téma. Zamykám.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra