Rychlost zápisu DVD mechanik

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

mafian
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Rychlost zápisu DVD mechanik

Příspěvekod mafian » 27 pro 2008 12:02

zdravim jen už mi tak delší dobu napadá proč se dělají mechaniky které mají na DVD zápis 22x když všechny prodávané dvd prázdné mají zápis jen16x.jestli sem blbej tak se nezlobte ale zajímá mě to.díky

//blbej v žádném případě nejsi, jen trochu nepozornej. V pravidlech fóra se nedoporučuje vkládat svůj dotaz do již běžícího vlákna, byť by se dotaz týkal podobné problematiky. Jednak to snižuje přehlednost fóra a navíc je velká pravděpodobnost, že se nedočkáš odpovědi, protože tvůj dotaz bude přehlédnut.

//odděleno do nového vlákna

//mmm

Reklama
iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Tichá Dvd mechanika

Příspěvekod iLucas » 27 pro 2008 12:54

To těžko říct asi na nalákání zákazníků,já jsem snan nikdy nevypaloval ani 16x :evil: :lol: :lol:
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Rychlost zápisu DVD mechanik

Příspěvekod mmmartin » 27 pro 2008 13:26

Dnes mají, zítra už mít nemusejí. A v momentě, kdy se na trhu objeví DVD médium s rychlostí vypalování 22, bude mít právě tento výrobce / tito výrobci mechanik náskok. A to je na trhu k nezaplacení.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

.luba.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod .luba. » 27 pro 2008 14:25

Ja nevim jak vy , ale ja moc 16 x nevypaluju takze bych 22x nepouzival. Spise vypaluji rychlosti 8 x. Co vy? :inlove:
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 27 pro 2008 14:42

Osobně vypaluji p.m. co nejpomaleji, ale je fakt, že toho pálení moc nemám a tak mi na čase moc nezáleží. Ale i když jsem vypaloval hodně a šlo především o filmy z TV předělané na DVD, tak jsem volil tu nejnižší rychlost. Nějak podvědomě mi to říká, že je to nejspolehlivější, ale setkal jsem se i s názorem, že je to jedno. Někdo pálí vše nejvyššší možnou rychlostí a šlape mu to.

mafian
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod mafian » 27 pro 2008 14:48

omlouvám se já myslel že to patří k té vypalovačce.no dobře když je to do budoucnosti ale dle mého už ani výrobci nebudou vyrábět dvd s vyšší rychlostí proč by zbytečně dávaly prachy na vývoj když je to otázka pár let a budou všude blu-ray či úplně jiná technologie.Vracet se zpátky asi nebudou toť muj názor.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”