Ozvěny vánočního chatu - můžeme hodnotit

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Ohodnoťte (oznámkujte jako ve škole) vánoční chat

1
5
25%
2
10
50%
3
3
15%
4
0
Žádná hlasování
5
2
10%

Celkem hlasů: 20

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Ozvěny vánočního chatu - můžeme hodnotit

Příspěvekod guest » 26 pro 2008 14:05

Ale chytili se, ale pro Prahu víceméně jen pražáci, pro takovýho brňáka je to štreka a to pomíjím nemalé náklady.
Osobně to mám do Prahy cca 120km, ale cestovat tam autobusem anebo mašinou by se mi také nechtělo, nepočítaje nocleh - pokud bych nespal na stole anebo v metru. :D Takový slet je asi a bohužel nereálný. Reálnější by byl ještě ten chat, ale v přijatelnějším období. Ty vánoce má každy rodinné závazky, nemluvě o starostech s novými dárky, jakože myš mi nemyšuje, hra nehraje a PC nemůže najít digitá, když je to k... nový. :D :D :D
Naposledy upravil(a) guest dne 26 pro 2008 14:09, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Koja
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 26 pro 2008 14:08

Já bych k tomuhle topicu jenom připojil TOTO, jestli se k tomu třeba někdo vyjádří :)
Jinak k chatu .. já sem se docela bavil :D Rozhodně vyšli najevo memphistovy uchýlky a jeho skutečná povaha :D

Pro sraz Live bych byl .. otázka je místo :?

/já jsem byl vždycky hodný kluk :sneaky: :D memphisto
Everybody lies so don't trust anyone. :)

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 26 pro 2008 14:26

Taky to do Prahy nemám kousek, ale byl bych ochoten tam jet. Pro jednou se někde sejít by nebylo na škodu. Nocleh ne třeba řešit, popíjet můžeme do rána a pak hurá do vlaku. Spíš si myslím, že většina z vás se bojí osobního setkání, tak to raději skrýváte za dalekou cestu atp.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 pro 2008 14:35

já se osobního setkání nebojím, ale vzhledem k poslednímu roku na výšce, jsem až do státnic a možná až do září :lol: těžce zaneprázdněn školou a teď následující dva měsíce budu mít nehorázný frkot :mad:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 pro 2008 07:49

mike007 píše:Příště by to chtělo sraz někde v hospodě, třeba někde v Praze. Vím, že se to tu řešilo a nikdo se nechytil, no ale co kdyby ...

za ty dva skoro tři roky co jsem na fóru jsem poznal že..pokud akce musí mít kustoda a nemůžeš s účastníky příliš diskutovat co a jak. mike007 pokud by si se toho chtěl ujmout ozvi se dámti podrobnější nalévárnu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 27 pro 2008 10:43

Víš Honzo, pokud nikdo nemá zájem o osobní setkání, nemá cenu nic plánovat...
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 pro 2008 11:15

Ono je to tak zájem by možná i byl pokud se trefíš do vhodného termínu jen nelze moc diskutovat o tom kde protože každému se to tak daleko nehodí. Další problém je že pokud jako organizátor nejsi ve vybrané oblasti domácí je to hodně na levačku.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 27 pro 2008 11:57

Napadu davam za 1 a mam velkou radost, ze jsme se tam sesli v tak hojnem poctu a moc diky Honzovi za organizac. Zpetne bych chat hodnotil za 3 a kdyz to zprumeruji, mam z toho hezkou dvojku.

A proc ta trojka? Uz asi dlouho koukam do fora a tak mi jakakoliv jina psana diskuze, za hromadne ucasti, pripada silne neprehledna. Byla to drina, cist a nenechat si neco ujit, do toho i neco napsat.

guest

Příspěvekod guest » 27 pro 2008 12:56

I když jsem edal za 3, pak ten nápad také hodnotím za 1. I když to nebyl žádný rekord, tak vzhledem k vánočním svátkům se nás sešlo dost. Uvidíme příště.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 pro 2008 18:25

Ta pětka v hlasování bolí ale mám co sem chtěl. Z ostatních reakcí jsem potěšen a zatím i podle počtu doposud hlasujících(pokud se vyvarujeme začátečnických chyb) není důvod proč akci nezopakovat.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 pro 2008 19:34

Lidi jak sem slíbil přináším historii vánočního chatu. Je to záměrně nahrané na Edisk.cz pro ty kdož neví co s tím je návod zde
jinak všem omluva historie
1) není celá
2)když sem se to snažil spojit do souvislého souboru došla mi bohužel trpělivost takže máte to v syrovém stavu tak jak sme s "memfistem" ukládali

po rozbalení to vytvoří složku "vánoční chat"

Vanocni_chat.rar_351.39KB

Na stažení máte 30 dnů pak bude soubor z Edisk.cz vymazán

El Bunda
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod El Bunda » 27 pro 2008 20:45

Já ho nestihl :cry: :cry: :cry:
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”