zdravím, koupil jsem si pamětovou kartu MemoryStickDuo Pro pro svůj telefon, a chci jí využít i v notebooku. Mám zabudovanou čtečku přímo v noatsu Asus. Několikrát jsem kontroloval že tato karta je podporována a je to vskutku tak. Po vsunutí dovnitř to zaklapne a karta funguje tak jak má. Ale jak jí mám dostat ven??? U toho asusu je černá záslepka, je naní napsáno SD, a musel jsem jí použít i při vložení té karty, protože MSD Pro není tak dlouhá aby mi stačili prsty,. Je tedy nějaký způsob jak dostat tu kartu ven pomocí té záslepky? nebo jakkoli jinak aniž bych sebou musel neustále vozit pinzetu?
děkuju za každou odpověd
Pamětová karta
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pamětová karta
u mého ASUSu karty ze čtečky vylezou, když je trochu zamáčknu a pustím a ona povyskočí ven. kdyby jsi to zkusil potlačit tou záslepkou,tak by to mohlo jít
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
to jsem zkoušel a bohužel, myslel jsem si taky že je to moje chyba že jsem jí zastrčil tak daleko, ale ikdyž je co nejblíž k "východu" co to jde tak není načtená, načte se až poté co jí zasunu až úplně dozadu kde to cvakne,.. a asus musí používat něco jinýho než pinzetu aby dostával ty karty ven
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
u mého booku je uvedena podpora Memory Stick (mám ale starší model) Memory Stick Duo má menší rozměry a to může být ten problém
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
jj, je menší než klasická memory stick, ale podporovaná je, ptal jsem se jak výrobce, tak jsem hledal na internetu a projížděl manuály, a podporovaná je 100%, jinak bych z ní nic nenačetl, a to se povedlo, pokud se jedná o tuhle fci tak je to na jedničku, ale vyndání už je horší
tak už se nemusím snažit, při jednom pokusu se záslepkou se tam ta karta sekla a nejde ani jedním směrem a myslím, že to odnesla nejen ta karta ale i čtečka,...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4233
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11