Problém s RegCleanerem...

...

Moderátor: Mods_senior

La_da
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Problém s RegCleanerem...

Příspěvekod La_da » 26 pro 2008 18:16

Treba na slunecnici je 1469 ,- , jestli se nebavime kazdy o necem jinem, protoze jsi psal ze je v cestine a ja vsude ve forech ctu jestli nekdo nevi kde ji sehnat, pouze tam byla zminka o slovenstine a to"mozna" ze existuje. Rad bych ho odzkousel ale jak se zminuji nahore, anglicky nevladnu.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 pro 2008 18:19

český prodejci si rád přihodí jinak WO6 je zatím jen v angličtině a němčině a WO5 je ve slovenštině a čeština se chystá.mám to z oficiálních stránek http://www.ashampoo.com. o nějaké premium suite nemají na ofic. stránkách ani zmínku, tak nevím, kde k tomu Slunečnice přišla :lol:

PS: Ashampoo WO5 byla teď příloha nějakého časopisu zadarmo plná verze, ale já se samozřejmě nechci hádat a ani nějak horlivě propagovat, ale je to prostě o zvyku každého. já na něj třeba nedám dopustit a ostatní na něj třeba nadávají
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

La_da
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod La_da » 26 pro 2008 18:26

omluva 2x vlozeno

cranberiss
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod cranberiss » 03 led 2009 00:00

A ještě takovej malej dotaz, myslíte si, že může dělat mírnou neplechu, nebo rozhodit systém Ccleaner a již zmiňovaný jv16 power tools ? Oba dva umějí čistit registry, otázkou je, do jaké hloubky a jakým způsobem... Máte někdo větší zkušenost s tímhle ? Podle mě je Ccleaner dobrý na čištění rutinních věci, které se denně používají, internet, různé přesouvané soubory atd atd..., ale na registry si myslím není tak účinný, jen dokáže najít nějaké nesrovanlosti či chyby a ne vymazat staré a nepoužívané klíče v registrech, to je můj osobní názor, dnes se chystám použít ten jv16 power tools, snad mě překvapí :) ...

La_da
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod La_da » 03 led 2009 08:14

S CC jsem byl dlouho spokojeny, hlavne bylo dobre, ze to jde vsechno jednim klikem. Ovsem daleko lepsi je jv16, ktery to ma propracovanejsi a zna toho vic. Jinak znova durazne doporucuji pouzivat jenom jeden program, protoze se muzou mezi sebou tlouct.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 03 led 2009 11:37

programy na čištění registrů se mezi sebou tlouct nebudou, ale jak to platí u všech programů, nelze slepě důvěřovat. platí důvěřuj, ale prověřuj, protože i mě se už stalo, že i takový osvědčený program jako Tune Up mi smázl co neměl a nešel Windows. ono nemá asi cenu dohledávat konkrétní nálezy, když udělá člověk scan po půl roce a najde to 1000 chyb, ale pokud to dělá člověk pravidelně, tak není problém těch pár nálezů dohledat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

del42sa.
nováček
Stav:

Příspěvekod del42sa. » 21 čer 2009 19:44

ahoj, problém není v instalačce češtiny, problém je v tom, že máš dvoujádrový procesor, na těch prostě RegCleaner zlobí... Vše se ale dá vyřešit tím, že po spuštění programu si otevřeš správce zařízení (ctrl+alt+del) , v procesech si najdeš RegCleaner.exe a pravým tlačítkem myši nastvíš v odstavci spřažení pouze jedno jádro (třeba CPU0) a pak to běží a nepadá :D :wink:

našel jsem ještě jeden návod pro XP i Vistu, ale nezkoušel jsem ho :

uprava pro dual core

hodte do bataku

imagecfg -u RegCleanr.exe
imagecfg -a 0x1 RegCleanr.exe
pause

je třeba někde najít imagecfg

pak chodí vyzkoušeno na xp Intel E8400 Core 2 Duo

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 21 čer 2009 20:24

Jen poznámka.Nedávno vyšla plná verze Tune Upu 2008.Teď nevím jestli v Computeru nebo Chipu. :D
Jo tak jsem se kouknul přes rameno a mám ho před sebou je to CHIP 05/2009.Já ho taky používám už roky a zatím mi nic nerozhodil.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 21 čer 2009 21:29

Cirka týden dozadu jsem zkoušel kupu takovýchto programů, na které jsem na webu narazil. Winoptimizer mi moc nesedl, už nvm co mi tam nesedlo, je to možná tím, že jsem zvyklí na Tuneup (já ho měl za cca 400 - sleva z CHIPu + objednání upg verze ;) ), ale ten mi teď nepodporuje W7. Jinak se mi hodně líbí Advanced systemcare, supr mi přijde i optimizer od pctools a jv16 je podle mého lepší na registry než Tuneup a Winoptimizer. U mnohých programů mi ale chybí nedostatečné čištění disku a stop ( především pak u Opery) a také žádný nemá tak dobrej odinstalátor jako Revo Uninstaller. Dříve jsem i nadával na nepřítomnost kvalitní defragmentace disků, ale nyní mám SSD, tak mi je to putna.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3654
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4381
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče
    11
    5052
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2025 20:42
  • Problém s mikrofonem Příloha(y)
    od Shokata88 » 19 úno 2025 16:44 » v Problémy s hardwarem