Dobrý den, dneska se mi zase vyskytl problém při kopírování mp3 souborů do výměného disku. Přez Total Commander označím dám kopírovat a vždy widows hodí chybu: . Většinou to dělá u posledních souborů ve složce. Stávám se mi to celkem často a velmi mě to štve protože mám v mobilu a v mp4 playeru necelé alba. Mohl by mi někdo poradit jak odstranit tento problém? Díky
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
No tak to nejspíše bude nějaká chyba p.karty M2 protože když dám tu stejnou .mp3 kopírovat do paměti mobilu tak vše proběhne vpořádku. Takže zazálohuju věci na p.kartě a naformatuju doufám že to pomůže. Ale ikdyby někdo měl další nápad jak to vyřešit ničemu se nebráním.
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Nejlépe spusť kontrolu zdrojového i cílového disku s případnou opravou chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
No bude to nejspíše chyba cílového disku - Memoristick Micro 2GB v mobilním telefonu SE K550i protože když dám totožnou .mp3 kopírovat do paměti telefonu proběhne vše vpořádku, zkoušel jsem kopírovat i na ostatní mobily které se mi dostaly tu stejnou .mp3 a vše vpořádku. Ztoho soudím že to bude chyba p.karty M2. Neznáte nějaký program na otestování tohoto paměťového média?
Ahoj ve spolek. Potřeboval bych radu zkušených. Potřebuji vytvořit v excelu rozbalovací seznam ale aby byly vidět všechny řádky a byly větší, tudíš ComboBox. Ten mám nastavený a funguje. Ale potřeboval bych tento ComboBox rozkopírovat na 4000řádků....
Ahoj, nainstaloval jsem na starší komp W11 a mám v něm starší GPU Gigabyte GV-R6850OC-1GD. Stáhl jsem na ní ovladače, ale Windows mi blokuje soubor a nemohu spustit. Prolezl jsem na internetu kde co, nepomáhá vypnutí UAC, přes elevovaný cmd taky...
Poslední příspěvek
Vsak prave ten stahoval. Jiny neexistuje.
Neni obecne pro Windows 10, ale pro prvni verzi Windows 10 z roku 2015.
protože už přes 20 let dělám webové stránky mapující historii a osudy unikátních lokomotiv ( ), mám doma několik TB fotografií asi tisícovky autorů. Data si pravidelně různě zálohuju, ale v poslední době jsem našel několik jednotek případů,...
Poslední příspěvek
nějaké info je tady:
a tady starý info:
Navedlo mě to až sem, stáhnul jsem ho, ale kontroluje jen videa. Nevím jak nastavit -jpg. Dejte vědět komu by šlo nastavit -jpg. Hodilo by se mi to taky.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.
Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.:...
Poslední příspěvek
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.