Screenshoty z Windows 7 Beta 1

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Krol
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Screenshoty z Windows 7 Beta 1

Příspěvekod Krol » 05 led 2009 09:05

Už se těším na Win 7

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Krol dne 05 led 2009 10:07, celkem upraveno 1 x.
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400+
Gigabyte GA-M57SLI-S4
Pamět 2048 MB
ATI Radeon HD 3850 512MB
SAMSUNG HD252HJ 250GB
Fortron 500W BlueStorm
Thermaltake Wing RS100

Reklama
Sako_MDK
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Re: Screenshoty z Windows 7 Beta 1

Příspěvekod Sako_MDK » 05 led 2009 09:28

Doufejme jen že to bude víc podobný XP a né Vistám :evil:
Takovů ti jebnem že ťa ani google nenajde

.luba.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod .luba. » 05 led 2009 09:50

Zdravím. No nevim uvidíme až 7. budou oficalní BETY od MS. :inlove: Ale zatím to vypadá na plně funkční systém. Ovšem bez češtiny.Jinak už se to zde , rešilo a nevim zda je nejlepší zakládat topic pouze s obrázky. Bez popisu a komentáře. :idea: :inlove:

Např zde: http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=34232&hilit=+windows+7
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 05 led 2009 11:26

Sako_MDK píše:Doufejme jen že to bude víc podobný XP a né Vistám :evil:

to doufám, že ne. Vista se mi moc líbí a ke starým XP bych se nevrátil (ani skinem)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Sako_MDK
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sako_MDK » 05 led 2009 13:08

No já myslel spíš funkcema a rozložením nástrojů.Což o to Vista je hezká no ale prostě se mi nelíbí to že to směřuje stejnou cestou jako u aut.V dnešním novém autě už můžeš pouze dolejvat vodu a benzín zbytek zařídí drahej servis.A tady se taky pokoušej vymejšlet nejrůznější Media Centra a slučovat programy do sebe a vůbec to celý zavání Jabkem :? no necháme se překvapit ....(PS je to můj odsobní názor a dále to rozvádět nebudu :) )
Takovů ti jebnem že ťa ani google nenajde

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 05 led 2009 13:15

právě, že vývoj v oblasti OS je super. kdyby to nebylo jako u aut, tak jsme ještě pořád na W98 jen by se jmenovali jinak. nová doba vyžaduje nový, výkonnější OS, který využije potenciál nových PC. já jsem pro vývoj. v dnešní době je to jako by někdo jezdil Shade 120 (XP) a BMW (Vista) :smile: jinak téma na Vista vs. XP tu už je, tak to nebudem rozvádět tady :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

mopik
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mopik » 05 led 2009 13:43

Malej příklad. Mám Win 7 na PC virtual, rozhodl jsem se doinstalovat do virtual pc funkci Virtual machine Additions,po instalaci a restartu virtualu se win7 zboural do bsod a restartnul se. Dostal jsem na výběr jaké spuštění chci, dal jsem normal, 7 naběhli a zjevila se tabulka s průběhem hledání problému. Problém byl nalezen,dal jsem opravit,to trvalo asi 2 minuty,restart a WIN7 naběhl o.k. No kruci tomu říkám pokrok ! S ajinou jsem téměř na nule,tak vám to nemohu popsat lépe,ovšem pokud bude toto jako stabilní funkce tak paráda. Asi došlo ke konfliktu v nastavení,protože instalovaná utilita umožnuje nepřeklikávat do okna virtual ale plynulé používání myši ve všech oknech.

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 05 led 2009 13:51

U Win 7 se samočinně naistalovaly ovladače na MB a wifi kartu. U XP se musely ovladače instalovat z CD.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”