Internetové účty

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Jaký účet by jste vzali? Popř. si založili?

Anketa končí za 05 bře 2009 17:02

Ge Money - student účet
4
57%
RB - ekonto
0
Žádná hlasování
ING - konto/účet
0
Žádná hlasování
Jiný
3
43%

Celkem hlasů: 7

cranberiss
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Internetové účty

Příspěvekod cranberiss » 04 led 2009 16:38

Vím, že tento dotaz zde asi nepatří, ale nevím, kde bych ho mněl v dané sekci zařadit, ale s internetem jistou souvislost má a tak ho uvádím zde:

Můj dotaz zní, jak si vybrat dobrý internetový účet, který mi vydrží a nebudu muset zbytečně platit ?... Trochu jsem šťoural na webu a našel jsem 2 služby, které by tak nějak byly podle mých představ a to prvá:

Jeden účet pro studenty, docela lákavý: http://www.gemoney.cz/ge/cz/1/ucty/genius-student

Druhý účet, zajímavý a taktéž lákavý: http://www.rb.cz/osobni-finance/bezny-ucet-ekonto/proc-ekonto/

Potom ještě poslední, spíš takový spořící "normální" účet, ale moc mě nezaujal: http://www.ingkonto.cz/cz/

Zajímá mě váš názor a do čeho by jste šli tak zhruba i vy, nebo jestli máte nějaké zkušenosti a předem se omlouvám, jestli to berete jako spam, ale nevím, kde bych se mohl jinde poradit.... Dík za odpovědi... :idea:

Přesunuto do odpovídajícího tématu. Pic

Reklama
N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: Internetové účty

Příspěvekod N!cholai » 04 led 2009 18:17

Zdravím, osobně bych šel do Komerční banky, konkrétně účet G2 Absolutně si nemůžu stěžovat. :wink: Stále nevěřím moc placení přes internet, jsem skeptický. Ale asi se bojím zbytečně, tak proto provádím platbu přes telefon, osobně s bankéřem. Kde Vám dá 3 otázky (třeba poslední dvě písmena svého oblíbeného místa....) Teď mají novinku, jestli jste student VŠ, tak mají pro Vás výraznou slevu na NTB (viz. TADY) Zkušeností s touhle bankou mám asi 6 let. Mí rodiče jsou taky v téhle bance zaregistrovani. Byli i u jiné banky (RB), ale nevyhovovala jim. Všechny výhody jsou posány v tom prvním odkazu, jestli by jsi měl nějaké otázky, tak se ptej :wink:
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 05 led 2009 14:06

Je třeba vzít v potaz spoustu aspektů, zkušeností atd. chybí dostatek informací od tazatele (příjem, věk, hypotéky, perspektivní zaměstnání atd.) používaný prohlížeč a znalosti, bezpečnost.
Než se rozhodnete zadejte dotaz do vyhledávačů a pročítejte nějaké ty názory, zkušenosti, nadávky na banky i chválu jednotlivých uživatelů.
Pak sám sečtěte a posuďte a upravte svůj názor podle svých schopností a IQ.

Komerční banku nedoporučuji - rozebírat to nebudu (mj.použití prohlížeče)
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

cranberiss
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod cranberiss » 05 led 2009 18:33

Předem díky za odpovědi, uvádím zde další menší podrobnosti, které by nám možná pomohly trochu vybrat ten účet... Myslel jsem, že bych mohl využít nějakou studentskou slevu, nebo akci a to Ge Money může tím studentským účtem, ale zase i RB nemá špatných těch 10kč za měsíc, sice to nic není, ale je lepší rozhodně dostávat než platit :smile: ale podle těch zkušeností jak psál george, tak bych to viděl spíš na ten Ge Money student...

Jina používám Mozillu Firefox vždy aktuální verzi, je mi 19 zatím jsem student a chci zkusit ještě vejšku, žádné hypotéky ani půjčky nemám, možná v nedohledné době bych něco chtěl využít, ale to teď není k věci...
Myslíte si tedy, že je to správná volba ? Nějaké mínusy jsem tam nenašel, ale ještě chvíli budu hledat na webu nějaké ty zkušenosti no... jinak díky za odpovědi, nečekal jsem, že někdo odpoví :inlove: ...

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 05 led 2009 19:13

možná bych zkusil mbank ( http://mbank.cz/osobni/mkonto/ ).

A george, můžeš mi prosím zhruba nastínit co je na KB špatnýho?!! Děkuji
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 05 led 2009 19:30

Sám se přesvědč jaké problémy s internetovým bankovnictvím zažívají uživatelé - stačí číst první část z vyhledaných, ale to byste mohli chlapci vyhledat i sami.
Prostě kdo pracuje s moderními prohlížeči Firefoxem a Operou naděje se často překvapení - no kdo používá jen IE 6 tak je tam doma (doufám,že je to už jen lepší a lepší)

Přečtěte odkaz Z D E.
George
Příspěvek vypracován skvělým prohlížečem Portable Opera 10.00 Alpha
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

El Bunda
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod El Bunda » 05 led 2009 19:46

Ale všechny jsou určitě diskriminovací ne? Tím mám namysli že si je nemůžu udělat sám, ale musí to podepsat někdo ZA MĚ!, že?
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.

cranberiss
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod cranberiss » 11 led 2009 19:05

To El bunda : No je samozřejmost, že jsi zletilý (dosáhl jsi věku 18 let), dřív účet založit asi nejde :wink: ...

Jinak s tím účtem ještě počkám, ale jestli do nějakého půjdu, tak to bude ten Ge Money student, využiji výhody studentů :smile: ...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 11 led 2009 19:17

mám spořku a brzo ji zruším a budu zakládat účet u Fio. Platíš za výběr z bankomatu (používají bankomaty ČSOB) 6 Kč za výběr, na přepážce pod 1000 platíš 30 Kč a za příchozí a odchozí platby ti nic nestrhávají. platby v rámci Fia jsou velmi rychlé (do hodiny) a jinak do jiných ty max.3 pracovní dny.nejlepší bude, když si zajdeš na pobočku a zeptáš se.tam ti to všechno vysvětlí.moc se jejich služby líbí a přejdu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 11 led 2009 19:17

Není pravda .. já měl svůj účet (a kartu) od 16 let :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
    od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu
    17
    7813
    od rhsCZ Zobrazit poslední příspěvek
    14 kvě 2025 18:57
  • Výběr internetové připojení
    od Fargotroniac » 04 čer 2025 13:11 » v Sítě - hardware
    19
    3630
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    09 čer 2025 13:19
  • Internetové připojení v novém bytě Příloha(y)
    od impros » 02 zář 2024 22:11 » v Sítě - hardware
    8
    5065
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    04 zář 2024 16:03

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”