lg gsa h12l DVD mechanika
lg gsa h12l DVD mechanika
Zdárek!!Mám tuhle DVD mechaniku a porad mi to ukazuje chybu ovladaču,problem je že jsem asi uplný jelito a nemuzu je nikde najit.Kdyz uz tak nemakaj:(( googleoval jsem,na lg stranky jsem koukal,ale nic:((Kdyby mi je nekdo nasel,hodil link,budu moc vdecny.Díkes fíkes!!Lukas
Re: lg gsa h12l DVD mechanika
možná tohle ? hned první odkaz v gůglu :p
http://www.aktualizace.net/driver-LG-GS ... 10132.html
http://www.aktualizace.net/driver-LG-GS ... 10132.html
Nahraj si tam nový firmware http://www.cdr.cz/?rekordery, vyber ten UL02
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Dikes fikes,ale nepomaha to:(je to asi jenom aktualizace FW a kdyz to otevru,napise mi to neco jako ze nemuze nebo nelze najit ovladac:(( mechanika se otevre,ale neukazuje a nenacte.Kdyz jsem ho chtel aktualizovat v ovl.panelech-system atd. nesla zadat k nemu cesta a system nenasel novejsi verzi.
jestli Ti svítí ve správci zařízení vykřičník tak dej odebrat a pak znovu vyhledat hardware, to jsi zkoušel?
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Jojo,odebral a hledal.nic to nenaslo.Koukal jsem jestli je pripojena a nevypad jenom kabel.nic.njn asi musim koupit novou.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
zkoušel jsi na ní ve Správci zařízení kliknout pravým a dát aktualizovat ovladač a nebo nechat vyhledat ovladač na webu?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ještě než ji odepíšeš, pokud jsi zkontroloval zapojení kabelů, tak se mrkni jestli ji vidí bios a zkus třeba bootování z install cd k windows
To jsem taky zkousel:(jsem trochu lamicka,takze to bootovani jde mimo me:)jak se mrknu jestli ji vidi bios prosim?diky
/jednou tu ten příspěvek bude stačit.smazána duplicitní odpověď.memphisto
/jednou tu ten příspěvek bude stačit.smazána duplicitní odpověď.memphisto
buď v biosu (F2 nebo Del), nebo mačkej po zapnutí pc Tab a pak to rychle pauzni pc bude vypisovat připojený hardware.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2263
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51